Cti ,warfare oraz inne podobne misje
Moderator: Inkwizytor
-
- ID Steam:
- ID gracza: 0
Cti ,warfare oraz inne podobne misje
Witam nie zauwazyłem na forum podobnego tematu wiec postanowilem go założyc, jak wczesniej w OFP i Arma były misje Cti oraz warfare tak w Arma 2 na forum nic o nich praktycznie nie piszecie wiec w moim poscie bedziemy podawac wszystkie misje typu CTI ,WARFARE lub podobne prosze o misje wraz z opisem co mozna w niej robic i jaka jest rozgrywka oraz linka do pobrania, nie wiem czy zauwazyliscie ale misje ktore juz sa w arma 2 typu 05 super moce to wielkie niewypały bohemi gdyz niby pisze ze jest artyleria a jej nie ma i nie mozna np wskazac sobie na mapie punktu aby tam ja zesłac takie cos dziala tylko w jednej misji na "utes" no i kamapnii i to mnie dziwi bo opisane jest to w zalaczonej ksiazeczce do gry lecz na czarnorusi wogóle nie mozna sobie tak pograc np wezwac wsparcie powietrzne , artylerie , skan
itp.pozdro

Re: Cti ,warfare oraz inne podobne misje
Mam nadzieję, że tym razem przypadkowy "klik" nie zlikwiduje wypocin. Bardzo ważny temat, ważny z kilku powodów: mianowicie da się dostrzec i to bez wysiłku, że po "sieci" krąży stado i to nie jedno takich co to na chwilę " strzelić sobie z działa, zabić wartownika, albo i jeszcze z rakiet rozwalić bazę i zniknąc". Trudno ich pozbyć się, bo i nie każdy nosi takie oznaki kiedy wchodzi na serwer. Ważny temat, bo gram i rozpracowuję WARFARE, posiada ona niezliczone opcje i możliwości wspaniałej zabawy, choć sterowanie, szczególnie z pozycji dowodzącego jest bardzo skomplikowane, ale jakże przyjemne. Czekam z niecierpliwością na mod ACE, dający "max" przeżyć i zabawy. Pod warunkem, że unika się wejść CTF-owców. Stopnie trudności zadaje się samemu przez "admina serwera", ale jakże przyjemna wtedy to zabawa. Mam nadzieję, ż powróci miły zwyczaj powitania po zalogowaniu na serwerze (bo jak na razie to na palcach jednej ręki można policzyć tych co mówią "cześć" po zalogowaniu.
Tyle na wstępie, mam nadzieję, że dyskusja się rozwinie i być może o kilku, a nawet kilkunastu problemach WARFARE, tutaj porozmawiamy. Fiuri
Tyle na wstępie, mam nadzieję, że dyskusja się rozwinie i być może o kilku, a nawet kilkunastu problemach WARFARE, tutaj porozmawiamy. Fiuri