Pomoc przy edytorze
Moderator: Inkwizytor
-
- ID Steam:
- Numer GG: 12265157
- ID gracza: 1043460
Pomoc przy edytorze
Witam wszystkich! Jestem nowy na forum, jak i w świecie Army.
Przejdźmy do rzeczy. Zaznajomiłem się z podstawowymi funkcjami edytora, jednak nie do końca wiem do czego służą niektóre funkcje.
Chodzi dokładnie o markery, skrypty itp. Przeczytałem wszystkie tematy jednak nie znalazłem odpowiedzi na moje pytania, problemy... Również z tego co czytałem wiem, że nie ma jeszcze tutoriala po Polsku (chociaż z angielskim radzę sobie dobrze)... Więc byłby ktoś uprzejmy wyjaśnić mi prawie od podstaw cały edytor?
Przejdźmy do rzeczy. Zaznajomiłem się z podstawowymi funkcjami edytora, jednak nie do końca wiem do czego służą niektóre funkcje.
Chodzi dokładnie o markery, skrypty itp. Przeczytałem wszystkie tematy jednak nie znalazłem odpowiedzi na moje pytania, problemy... Również z tego co czytałem wiem, że nie ma jeszcze tutoriala po Polsku (chociaż z angielskim radzę sobie dobrze)... Więc byłby ktoś uprzejmy wyjaśnić mi prawie od podstaw cały edytor?
Re: Pomoc przy edytorze
skoro radzis sobie dobrze z angielskim, to masz: http://www.armedassault.info/index.php?cat=news&id=874
-
- ID Steam:
Dzięki... Jakoś sobie poradze. Jakby co to będę pytał 

Ostatnio zmieniony 07 października 2008, 21:27 przez MaxUSMC255, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- ID Steam:
Proszę o małą pomoc... W poradniku który podał mi kondor jest sposób na zrobienie nalotu bombowego z użyciem Harriera. Prawie wszystko jest dobrze, oprócz tego, że po zrzucie bomb samolot zaczyna opadać i się rozbija. Strasznie mnie to irytuje bo próbowałem chyba wszystkiego co wymyśliłem i dalej nic...
Proszę o pomoc!
PS.Dołączam skrypt.
Widać nikt nie jest chętny do pomocy...
Proszę o pomoc!
PS.Dołączam skrypt.
Widać nikt nie jest chętny do pomocy...
- Załączniki
-
- airstrike.rar
- (820 Bajtów) Pobrany 151 razy
-
- ID Steam:
Widać albo mały ruch na forum albo po prostu mnie olano... Stawiam na to drugie.
Wracając do tematu...
Napisałem wyżej, że mam problem ze skryptem. Prosiłbym o pomoc bo z edytorem bawię się dopiero od tygodnia...
Wracając do tematu...
Napisałem wyżej, że mam problem ze skryptem. Prosiłbym o pomoc bo z edytorem bawię się dopiero od tygodnia...
Olali ,olali
Wyważasz otwarte drzwi , nie wiem czy wiesz - taki skrypt już jest od dawna , jako jeden z pierwszych pokazał się dla ArmA. Dodatkowo jest cała paczka autorstwa Mandoble`a - wszystko to znajdziesz tutaj

Wyważasz otwarte drzwi , nie wiem czy wiesz - taki skrypt już jest od dawna , jako jeden z pierwszych pokazał się dla ArmA. Dodatkowo jest cała paczka autorstwa Mandoble`a - wszystko to znajdziesz tutaj

-
- ID Steam:
No akurat nie wiedziałem... Ale dzięki za odpowiedź.