idiotyczny bug
Moderator: Inkwizytor
-
- ID Steam:
idiotyczny bug
Nie wiem czy już ktoś to zauważył, jak nie to mam propozycję:
ustawiamy T72 (jako pusty) i walimy do niego z minimi. Wystarczy jakieś 150 kulek i BUM czołgu nima.
Nie sprawdzałem z Abramsem - może ktoś inny
ustawiamy T72 (jako pusty) i walimy do niego z minimi. Wystarczy jakieś 150 kulek i BUM czołgu nima.
Nie sprawdzałem z Abramsem - może ktoś inny
-
- ID Steam:
- Numer GG: 3830261
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Re: idiotyczny bug
W Armie czołg mozna z kałacha rozwalić, wapakowując w niego kilkadziesiąt magazynków. 

-
- ID Steam:
- Numer GG: 8888980
- Kontakt:
Kilkadziesiąt?! Zazwyczaj wystarczy jeden magazynek SAWa i każdy czołg jest bezużyteczny.
HK i Kałach też są niezłe. Trzeba po protu strzelac w lufe (najlepiej), bądź też wieżyczkę, gąsiennice.
HK i Kałach też są niezłe. Trzeba po protu strzelac w lufe (najlepiej), bądź też wieżyczkę, gąsiennice.
-
- ID Steam:
- Numer GG: 1894993
- ID gracza: 0
No ale do tego czasu czołg zdąży:Dario pisze:W Armie czołg mozna z kałacha rozwalić, wapakowując w niego kilkadziesiąt magazynków.
1. Obrócić się
2. Namierzyć
3. Wycelować
4. Zdjąć cię z serii KM'a lub najzwyczajniej w świecie rozjechać

Czy w OFP można również było zniszczyć czołg? Czy jest to bug do naprawienia?(tzn. Czy jest engine gry jest w stanie poradzić sobie z tym)
Przyznam szczerze, że mnie też to bardzo razi. Działko zamontowane na Vulcanie jest również w stanie zniszczyć czołg. AI nie waha się go użyć przeciw np. T72. Normalnie jest to oczywiście niemożliwe.
Przyznam szczerze, że mnie też to bardzo razi. Działko zamontowane na Vulcanie jest również w stanie zniszczyć czołg. AI nie waha się go użyć przeciw np. T72. Normalnie jest to oczywiście niemożliwe.
Bug do naprawienia konfigiem. Wait for ACE