Witam. Pod własne pliki squad.xml i logo miałem miejsce małym, prostym serwerze ftp na serwisie miasto.interia. Na obecną chwilę serwis jest zamknięty. Próbowałem na różnych serwisach, chmurach ale wtedy linki do potrzebnych mi plików są nieprzyswajalne dla Army.
Ponownie szukam darmowego, małego i prostego ftp z swobodnym dostępem do swoich plików.
Polećcie serwer ftp pod squad.xml i Custom squad logo
Moderator: Inkwizytor
- grzegorz
- ID Steam: grzegorz75jan
- Kontakt:
Polećcie serwer ftp pod squad.xml i Custom squad logo
CPU - i5 3570K, SilentiumPC Fortis HE1225, Mobo - MSI Z77A-GD55, Mem - Kingston HyperX DDR3 2x4096MB 1600MHz, GPU - Gigabyte Radeon HD 7870 OC 2GB, LG W2220P, HDD-WDC WD6400AAKS, SSD-Plextor PX-128M5S, DVD-Lite-On iHAS122-18, PSU-XFX Black Edition XTR 550W, Obudowa - Silentium PC Gladius 400 Pure Black. Audio-Asus Xonar DX, Superlux HD668B
- Slawek
- ID Steam: EC_Zadra
- Numer GG: 11973988
- Kontakt:
Re: Polećcie serwer ftp pod squad.xml i Custom squad logo
Tymczasowo możesz skorzystać z gotowych XML_Hoster.
DTClan Squad Generator jest przetestowany i działa cały czas.
DTClan Squad Generator jest przetestowany i działa cały czas.
- grzegorz
- ID Steam: grzegorz75jan
- Kontakt:
Re: Polećcie serwer ftp pod squad.xml i Custom squad logo
Bawiłem się tymi pół-automatami. Może nie wszystkimi. Już nie pamiętam. W każdym razie któryś nie przyjmował logo jako obraz w formacie paa a z jpg robił profanację mojej twórczości. Pewnie trzeba by się znów edukować i coś przerabiać.
Jednak poradziłem sobie. Ładnie zadziałało na Wprawdzie nie jest tak super jak było na Interi i trzeba instalować klienta ftp np. Filezilla ale wystarczyło tylko skopiować pliki bez przeróbek i samodzielnie zmienić adres linka z ftp na http.
P.S Przy tworzeniu posta nie działa opcja spoiler.
Tak czy siak mile widziane inne hostingi bo znalazłem taki punkt
Więc mogą mnie skasować.
Jednak poradziłem sobie. Ładnie zadziałało na
Kod: Zaznacz cały
prv.pl
P.S Przy tworzeniu posta nie działa opcja spoiler.
Tak czy siak mile widziane inne hostingi bo znalazłem taki punkt
Kod: Zaznacz cały
FTP używany jako wirtualny dysk.
Oferowany przez PRV.PL hosting jest przeznaczony tylko i wyłącznie na zamieszczenie swojej strony oraz materiałów z nią związanych.
Przechowywanie w obrębie hostingu innych treści, które nie stanowią elementów strony jest zabronione i grozi usunięciem hostingu i/lub konta.
CPU - i5 3570K, SilentiumPC Fortis HE1225, Mobo - MSI Z77A-GD55, Mem - Kingston HyperX DDR3 2x4096MB 1600MHz, GPU - Gigabyte Radeon HD 7870 OC 2GB, LG W2220P, HDD-WDC WD6400AAKS, SSD-Plextor PX-128M5S, DVD-Lite-On iHAS122-18, PSU-XFX Black Edition XTR 550W, Obudowa - Silentium PC Gladius 400 Pure Black. Audio-Asus Xonar DX, Superlux HD668B