Arma3 za darmo?
Moderator: Inkwizytor
Arma3 za darmo?
Czy znacie jakis sposób na zdobycie Arma3 za darmo?
Nie stac mnie na zakup wiec pisze z pytaniem.
Nie stac mnie na zakup wiec pisze z pytaniem.
Re: Witam
Możesz spróbować wcześniejszej części, która w okrojonej wersji dostępna jest za darmo - poszukaj Arma2: Free, np tu: http://www.arma2.com/supply/free.html
Re: Witam
Cieżka sytuacja, ostatnio jeden z klanów organizował konkurs i 1 osoba wygrała arme 3. W Arme 2 Free da sie grac na multi, ale nikt nie gra. Jak chcesz mozemy sie dogadac co do OA bo mam klucz do sprzedania. A do dziś gra tam kupa osoób. Army 3 niestety nie moge Ci sprzedać, za duży potęcjał 

- Slawek
- ID Steam: EC_Zadra
- Numer GG: 11973988
- Kontakt:
Re: Arma3 za darmo?
I tu się mylisz. Jest sporo graczy z wersją Free i grają razem z graczami z pełną wersją. Warunek, to serwer bez modów. Dla tych graczy jest udostępniony jeden z serwerów Neostrady: Arma2 Strefa Gier. Wersja Free jest też dostępna na Steamie.Ashans pisze:W Arme 2 Free da sie grac na multi, ale nikt nie gra.
Jeśli stać Cię na komputer pod Arma3, to kupno gry będzie mniejszym wydatkiem, niż prąd do tego kompa.dawqq123 pisze:Czy znacie jakis sposób na zdobycie Arma3 za darmo?
Komputer mam juz 6 rok nie jest taki slaby kupilem go jeszcze jak pracowalem przed wypadkiem ;/ pobralem arme 3 pirata zeby sprawdzic czy pociagnie i da rade grac na srednich detalach (30fps) heh naprawde nie ma zadnego sposobu na ta arme 3?
Zawsze możesz odłożyć trochę kasy i za 2-3 miesiące kupisz na np
keye.pl.

Ja kupilem w sklepie Karen 2 miechy temu wersje pudelkowa za 70 zl... teraz mozna za 50 dostac...

- klamacz
- ID Steam:
- Numer GG: 2019934
- ID gracza: 2320644
- Kontakt:
Bedzie teraz w weekend 17-18. maja, za darmo na Steamie. Podobno ma odblokowany pierwszy epizod kampani.