Jasne, bo jak zawsze mgły przy nich nie ma żadnejRobi pisze: Osobiście korzystam z Omegi i jestem na razie zadowolony.

Moderator: Inkwizytor
Cleric pisze: Jasne, bo jak zawsze mgły przy nich nie ma żadnej![]()
![]()
Ice pisze: ale ta trawa jakaś za rzadka![]()
Cleric pisze: Oj Robi aleś się rozgorączkował, spokojnie.![]()
Cleric pisze: zaczynasz ze niby próbuje coś wszystkim wmówić a kończysz na tym że jestem cziterem![]()
Cleric pisze: hmmm... więc może rzeczywiście coś jest na rzeczy a historia lubi się powtarzać![]()
![]()
Cleric pisze: a co do tego czym się różni nasza gra to masz racje - napewno różni sie uczciwością to raz![]()
Cleric pisze: dodam od siebie żebyć może jeszcze talentem gracza![]()
Cleric pisze: ...irytacja [...] wynika przeważnie z jakiś kompleksów wzledem siebie
Cleric pisze: ale przykro mi że czasem czujesz irytacje, bo to pewnie nic ciekawego ale to nie uprawnia Ciebie do domniemywania jakis moich zamierzeń
Cleric kiedyś tam pisze: Za czasów OFP granie przez Ciebie CTF z permanentnie właczonym ECP stało się normą - do tego stopnia że np. na Mokrej wogóle nie miałes mgły - co irytowało wielokrotnie innych graczy - więc daruj sobie jakiekolwiek osądy na pograniczu moralności - bo Ty akurat nie miałeś nawet zbliżonych utrudnień do tych wszystkich uczciwych którzy widzieli gęstą mgłę.![]()
Cleric pisze: (bo ja nic o tym nawet nie napisałem- zostawiłem n/c przecież - niczego nie osądziłem)
Cleric pisze: Ale mimo tego spróbuj wyluzować ...ja Ciebie nie atakuje, (zresztą nigdy to nie było moim zamiarem, ...