Dobrze, może przedstawię jakby to miało wyglądać, po co mi to i może znajdzie się ktoś kto pomoże
a wiec tak, jestem studentem ostatniego roku informatyki, zaproponowałem mojemu promotorowi taki temat pracy: Tworzenie Animacji oraz Filmów w grach komputerowych.
prawdopodobnie dostane ten temat do realizacji (choć dałem jeszcze parę innych tematów) ponieważ mój promotor bardzo lubi oglądać filmy.
Dlaczego Arma II? bo uważam ją za najlepszą i strasznie mnie wciąga już od paru lat a zaczęło się moja przygoda od Operation Flashpoint CWC + dodatki, przez Arma I do Arma II oraz Operation Flashpoint DR (to uważam, za jakieś nieporozumienie ):) wiem, że można w niej wiele zrobić (tu temat filmu).
Co do Filmu to widzę go tak:
jest poranek 6 rano: odprawa, są chwiejący się żołnierza (akcja zaczynałaby się od przybliżonej ręki dowódcy który wskazuje na żołnierzy i wzywa do wystąpienia) oni występują z szeregów na czoło, wszyscy się chwieją lub trzymają za głowy, wtedy dowódca pyta: Macie mi coś do powiedzenia? (oczywiście tu będę musiał nagrać głosy)
wtedy czas się cofa do zeszłego wieczora, gdy dowódca wyjeżdża do domu z jednostki zaczyna się wielka zabawa, tańce, wygłupy, pijaństwo, latanie samolotami, czołgami (w tle jakaś fajna muzyka) i tak do samego rana. I na sam koniec uśmiechnięta mina żołnierza po dobrej zabawie
Chodzi mi o to by ktoś mi pomógł w razie czego, w pisaniu skryptów, ustawianiu kamery oraz ogólnie.
zostawiam tu swój adres email:
whinters@wp.pl mam nadzieje, że ktoś znajdzie się chętny, oczywiście jak wiecie butelka, powędruje do osoby co pomoże oraz nazwisko (lub nick) znajdzie się na liście podziękowań na końcu filmu