Alternatywne zakończenie

Wszystko co dotyczy grania w pojedynkę

Moderator: Inkwizytor

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Uncle Blues
ID Steam:
Numer GG: 1562358
ID gracza: 2841

Alternatywne zakończenie

Post autor: Uncle Blues »

Właśnie zakończyłem kampanię. Na 1.04 nie dotarłem do końca... ;)

W misji gdzie odkrywamy obóz uchodźców na koniec jest tekst "ty zdecydujesz co zrobimy. zostaniemy tu albo wsiądziemy do Strykera" Problem w tym, że do tego obozu wjechałem już Strykerem z całą moją drużyną w środku i tak się zakończyła misja. Na koniec ostatniej misji reporter nic nie mówi o zbrodniach dokonanych przez "królewskich".

Czy jest jakieś alternatywne zakończenie?

BTW
Ostatnia misja mocno mnie zawiodła. Do wyboru z 20 jednostek. Wszelkie możliwe siły do wykorzystania. W siadłem w pierwszą Cobrę, wystrzelałem amunicję, obróciłem po ammo, wystrzeliłem jeszcze kilka rakiet i koniec gry... To po kiego było te tysiąc jednostek, czołgi, z 20 helikopterów, samoloty, KTO, sabotażyści - WSZYSTKO?! eh... W podsumowaniu misji nie miałem ŻADNYCH strat własnych... "Wielka ofensywa na ufortyfikowaną stolicę..." :lol:
ObrazekObrazek
Dario
ID Steam:
Numer GG: 3830261
ID gracza: 0
Kontakt:

Re: Alternatywne zakończenie

Post autor: Dario »

To trzeabyło atakować czołgmi albo piechotą :twisted: Ogólnie końcówka kampani jest troche posrana.
Obrazek
:weteran
Desperat
ID Steam:
Numer GG: 5997674
ID gracza: 0

Post autor: Desperat »

Uncle Blues pisze: Właśnie zakończyłem kampanię. Na 1.04 nie dotarłem do końca... ;)

W misji gdzie odkrywamy obóz uchodźców na koniec jest tekst "ty zdecydujesz co zrobimy. zostaniemy tu albo wsiądziemy do Strykera" Problem w tym, że do tego obozu wjechałem już Strykerem z całą moją drużyną w środku i tak się zakończyła misja. Na koniec ostatniej misji reporter nic nie mówi o zbrodniach dokonanych przez "królewskich".

Czy jest jakieś alternatywne zakończenie?

BTW
Ostatnia misja mocno mnie zawiodła. Do wyboru z 20 jednostek. Wszelkie możliwe siły do wykorzystania. W siadłem w pierwszą Cobrę, wystrzelałem amunicję, obróciłem po ammo, wystrzeliłem jeszcze kilka rakiet i koniec gry... To po kiego było te tysiąc jednostek, czołgi, z 20 helikopterów, samoloty, KTO, sabotażyści - WSZYSTKO?! eh... W podsumowaniu misji nie miałem ŻADNYCH strat własnych... "Wielka ofensywa na ufortyfikowaną stolicę..." :lol:

Nie ma alternatywnego zakonczenia .

Ja do tego obozu poszedlem sam . Potem czekam , czekam , czekam . Slysze jak gadaja ci goscie , a czekalem po to , bo oni tam jakos doszli ! To leci na skryptach jak prawie/kazda misja . Przechodzisz misje tak jak to sobie obmysleli tworcy , nie tak jak bys chcial .
Użytkownik zbanowany do dnia 14.12.2007

Obrazek
Awatar użytkownika
Radeon
ID Steam:
Numer GG: 4014140

Post autor: Radeon »

Każda misja opiera się na skryptach. Co by bez nich było? Gówno!
W kampanii innego zakończenia pewnie być nie może, ale jak ktoś będzie coś tworzył to można zrobić nawet kilka dróg wyboru. Tak jak w Resistance. Napewno jest to możliwe... eee... chyba. :mrgreen:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Singleplayer”