Witam ostaniu zastanawiałem się jak tworzyć w armie mazaki kropki itp np: białe i czerwone Itp . I tu mam pranie jak je postawić na mapie
kondor: zmieniłem nazwę tematu
Jak postawić markery?
Moderator: Inkwizytor
- maslak44
- ID Steam:
- Numer GG: 12228007
- ID gracza: 23635
Jak postawić markery?
"Tam, gdzie trzeba działać w sposób niekonwencjonalny, a jednocześnie profesjonalny, możemy liczyć na GROM. Ta jednostka da sobie radę z najbardziej nietypowymi zadaniami."
Aleksander Kwaśniewski - Prezydent RP.

Chłop bez wojska to nie chłop

-
- ID Steam:
- ID gracza: 209283
Re: ARMA 2 Mazaki
"Mazaki" chodzi ci o markery ? te, które np: pokazują cele misji itp. Jeśli tak to w edytorze masz odpowiednią zakładkę gdzie wybierasz jaki wstawić marker, jaki kolor itd. Jeśli chodzi ci o to, że gdy grasz jakąś misję i chciałbyś sobie na mapie postawić jakiś marker to klikasz w tym miejscu dwa razy szybko lewym przyciskiem myszki, potem strzałkami góra i dół zmieniasz rodzaj markera, możesz też dodać mu krótki opis. Żeby skasować tak wstawiony marker to najeżdżasz na niego myszką i wciskasz klawisz Delete na klawiaturze. 

- maslak44
- ID Steam:
- Numer GG: 12228007
- ID gracza: 23635
Re: ARMA 2 Mazaki
Ok dzięki za pomoc 

"Tam, gdzie trzeba działać w sposób niekonwencjonalny, a jednocześnie profesjonalny, możemy liczyć na GROM. Ta jednostka da sobie radę z najbardziej nietypowymi zadaniami."