Przenośny... Granatnik?!
Moderatorzy: kondor, Inkwizytor
Przenośny... Granatnik?!
Ino znów problem zwykł zawitać w mych progach: Zasadniczo mam 2 pytanka dot. granatnika AGS-30 bądź MK19 mini trójnóg(obydwa granatniki statyczne).
1. Z tego, co mi wiadomo granatnik można rozłożyć na 2 części i po jednej części nosić na plerach zamiast plecaka. Wszystko ładnie, pięknie, ale jak to wszystko złożyć w kupę?(wiem, że raczej nie ten dział ^^).
A drugi problem podobny:
2. Jak dodać granatnik na plecy jednego żołnierza, a trójnóg na plery drugiego wojaka.(O ile jest to możliwe).
Podziękował!
1. Z tego, co mi wiadomo granatnik można rozłożyć na 2 części i po jednej części nosić na plerach zamiast plecaka. Wszystko ładnie, pięknie, ale jak to wszystko złożyć w kupę?(wiem, że raczej nie ten dział ^^).
A drugi problem podobny:
2. Jak dodać granatnik na plecy jednego żołnierza, a trójnóg na plery drugiego wojaka.(O ile jest to możliwe).
Podziękował!
Re: Przenośny... Granatnik?!
1. To chyba przez menu interakcji(używasz ACE prawda?), lub normalnie jako jednostka z OA bo wojacy z podstawki tego nie potrafią
2. Tego już nie wiem
2. Tego już nie wiem
nick w grze: Jasina
Dobra, roziwązanie problemu drugiego POSZŁO!
Natomiast do pierwszego pytania: tak, korzystam z OA! Masz jakieś rozwiązanie, dobry człowieku?
Natomiast do pierwszego pytania: tak, korzystam z OA! Masz jakieś rozwiązanie, dobry człowieku?
to chyba powinno być w zwykłym menu więc po kolei:
składamy AGS-30
podnosimy je (w formie plecaka)
przenosimy go tam gdzie chcemy
kładziemy plecak z bronią na ziemi
w menu akcji powinna pojawić się opcja rozłożenia broni (jest rozkładana w kierunku w którym patrzysz)
składamy AGS-30

nick w grze: Jasina
Nie, nie działa. Granatnik jeden żołnierz ma już na "grzbiecie", a trójnóg niesie drugi. problem w tym, że nawet jak położę oba plecaki na ziemię blisko siebie to NIE MA żadnej opcji w menu akcji.
Wymyśl coś innego, a najlepiej sam spróbuj.
Wymyśl coś innego, a najlepiej sam spróbuj.
Nie, bo się potem edytor uzależnia od nie go i nic bez ACE'a nie da się zrobić. Bez niego też gra jest świetna. ^^
-
- ID Steam:
- ID gracza: 0
To jest tylko w ACE, ACE 2 i OA. Mam ten sam problem. Nie mogę go złączyć w całość:(