Misje by Cooba
Moderator: Inkwizytor
Misje by Cooba
W grudniu i styczniu wyskrobałem kilka misji na potrzeby grupy CFOG.
Pomyślałem że może ktoś z was też by chciał sobie zagrać, a misji do Arma za wiele nie ma. Generalnie to sa coopy ale w niektóre z nich można spokojnie zagrac w SP.
Do SP polecam Our Ex-Friends, Road Control i Bat-Cobras. W wersje Battlefield-Yoro-A też możńa pyknąc w SP ale może to być trudne.
Dodam że misje 5 i 6 są nie testowane.
Miłej zabawy.
Wszystkie misje UPDATE'owane 20.05.2007.
Misja 1:
Our Ex-Friends (8)
Atak na miasteczko gdzie ukrywają się iraccy dezerterzy. Prosta, rozgrzewkowa misja.
Misja 2:
Cayo On Fire (12)
Szturm na miasteczko będące w rekach Komunistycznego Frontu Sahrani. Wspolpraca 3 zespolow (m.in. AI) piechoty i wozow M113 oraz Stryker. Taki Urban Fight.
Misja 3:
Road Control (6)
GRacze jako niewielka grupa SF wspiera oddział szturmowy w zdobyciu ważnego odcinka drogi. Podchody zakończone ostrą walką.
Misja 4:
Bat-Cobras (4)
Ofensywa amerykańskiej piechoty zmechanizowanej. Gracze dwoma Cobrami dają wsparcie swoim oddziałom.
Misja 5:
Battlefield-Yoro v.A (9)
Cały pluton piechoty zmechanizowanej próbuje przejac z rąk wroga miasto Somato oraz Yoro. Gracze wcielają się w jedną z drużyn plutonu.
Misja 6:
Battlefield-Yoro v.B (9)
Ta sama misja co powyżej tylko widziana z oczu innej drużyny piechoty. Tym razem graczemają też do dyspozycji ICV.
Pomyślałem że może ktoś z was też by chciał sobie zagrać, a misji do Arma za wiele nie ma. Generalnie to sa coopy ale w niektóre z nich można spokojnie zagrac w SP.
Do SP polecam Our Ex-Friends, Road Control i Bat-Cobras. W wersje Battlefield-Yoro-A też możńa pyknąc w SP ale może to być trudne.
Dodam że misje 5 i 6 są nie testowane.
Miłej zabawy.
Wszystkie misje UPDATE'owane 20.05.2007.
Misja 1:
Our Ex-Friends (8)
Atak na miasteczko gdzie ukrywają się iraccy dezerterzy. Prosta, rozgrzewkowa misja.
Misja 2:
Cayo On Fire (12)
Szturm na miasteczko będące w rekach Komunistycznego Frontu Sahrani. Wspolpraca 3 zespolow (m.in. AI) piechoty i wozow M113 oraz Stryker. Taki Urban Fight.
Misja 3:
Road Control (6)
GRacze jako niewielka grupa SF wspiera oddział szturmowy w zdobyciu ważnego odcinka drogi. Podchody zakończone ostrą walką.
Misja 4:
Bat-Cobras (4)
Ofensywa amerykańskiej piechoty zmechanizowanej. Gracze dwoma Cobrami dają wsparcie swoim oddziałom.
Misja 5:
Battlefield-Yoro v.A (9)
Cały pluton piechoty zmechanizowanej próbuje przejac z rąk wroga miasto Somato oraz Yoro. Gracze wcielają się w jedną z drużyn plutonu.
Misja 6:
Battlefield-Yoro v.B (9)
Ta sama misja co powyżej tylko widziana z oczu innej drużyny piechoty. Tym razem graczemają też do dyspozycji ICV.
Ostatnio zmieniony 20 maja 2007, 14:09 przez Cooba, łącznie zmieniany 1 raz.
- Drone
- ID Steam:
- Numer GG: 4111057
- ID gracza: 0
Re: Misje by Cooba
Powiem Ci Cooba, że każdą z tych misji ostro przetestowałem z chłopakami z 1. RC i dają rade
Rób dalej bo te znamy już na pamięć 
Dzięki wielkie.

Dzięki wielkie.
Świetne misje ściągnąłem dopiero wczoraj ale biorąc pod uwagę że gram tylko w singla były znakomite. Thx dużo świetnej zabawy.
- [PR] Slavko
- ID Steam:
- Numer GG: 157910
no i bardzo sie ciesze ze misje dostarczyoly komus dobrej zabawy. Na razie ogromna ilosc pracy odciągneła mnie od ARMY. Jednak jak tylko zrobie coś nowego na pewno udostepnie.

-
- ID Steam:
- Numer GG: 3089227
- ID gracza: 0
Muszę przyznać że zwolennikiem coopów jestem tylko w ramach relaxu od wszelkiego rodzajów holdów .. To Misje wykonane bardzo ładnie . gj