Grupa Operacyjna
Moderator: Inkwizytor
Grupa Operacyjna
Witam,
gram w Armę II Operation ArrowHead od kilku tygodni i chcialbym spróbować zagrać z kimś w sensie kooperacji, grałem na kilku serwerach polskich ale zazwyczaj ludzie lecą sami na cel, a ja chcialbym wspolnie z grupą łącznie 4 osobową odprawiać, uzbrajać , atakować. Np. wchodzimy na serwer (niekoniecznie serwer polski) jako druzyna i wykonujemy cele RAZEM (wraz z pełną komunikacją głosową).
Kontakt ze mną GG: 61 86 888.
Pozdrawiam.
gram w Armę II Operation ArrowHead od kilku tygodni i chcialbym spróbować zagrać z kimś w sensie kooperacji, grałem na kilku serwerach polskich ale zazwyczaj ludzie lecą sami na cel, a ja chcialbym wspolnie z grupą łącznie 4 osobową odprawiać, uzbrajać , atakować. Np. wchodzimy na serwer (niekoniecznie serwer polski) jako druzyna i wykonujemy cele RAZEM (wraz z pełną komunikacją głosową).
Kontakt ze mną GG: 61 86 888.
Pozdrawiam.
- SaS TrooP
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Re: Grupa Operacyjna
Nie gramy na serverach publicznych, ale co piątek organizujemy gry, gdzie staramy się symulować w miarę prawdziwe warunki pola walki, acz bez zbędnych ceregieli.
Jeśli jesteś zainteresowany, napisz do mnie.
Jeśli jesteś zainteresowany, napisz do mnie.
Wbij na polski TS3 army i wejdz na server Hell-Fire Polska 13pułku. Tu non stop jest dominacja aktualizowana przez graczy a jak tylko mamy grupke osób na ts i serwerze staramy się grać organizacyjnie i bardziej taktycznie.
FOX-PL* pisze:Wbij na polski TS3 army i wejdz na server Hell-Fire Polska 13pułku. Tu non stop jest dominacja aktualizowana przez graczy a jak tylko mamy grupke osób na ts i serwerze staramy się grać organizacyjnie i bardziej taktycznie.
Otóż nie dam rady wejść na serwer Hell-Fire Polska ponieważ wg. tego co czytałem ma addony z Arma 2, i gdy nie mam podstawki Arma 2 to nie zagram. Przy Wejsiu pojawia mi sie błąd ze brak plików które zostały usuniete, dzieje sie tak od początku, również po patchowaniu do 1.54.
Tak ponieważ Dominacja na serverze Hell-Fire opiera się na podstawce i dodatku. To jest właśnie to, że kupując Arrowhead ludzie nie zwracają uwagi, że chociaż nie jest wymagana podstawka to jednak misje mogą być oparte i na tym i na tym. Zwłaszcza, że na Hell-Fire obowiązują addony bisowkie z jakimkolwiek dodatkiem typu ACE, serwer nie wpuszcza gracza, a powodem jest crashowanie misji i samego serwera.
Czekam na osobę do grania koopa na publikach 

-
- ID Steam:
Temat Task Force White Eagle. Dopiero co zaczęliśmy, lecz przenieśliśmy się dopiero z innej gry i zbieramy ekipę dopiero. Gramy w standardzie Roleplay głosowym, czyli bardziej realnie nie można. Otóż jak chcesz więcej poczytać, to zapraszamy na forum. Pusto, bo wystartowało dzień/dwa temu.
tfwe.jud.pl
tfwe.jud.pl
Dzięki za info. Lecz napisałem że posiadam tylko samodzielny dodatek OA. A Wy wymagacie podstawy i OA.
-
- ID Steam:
Nie wymagamy. W planach jest oddzielny kontyngent na podstawce. Na razie przez (na pewno) 2 miesiące gramy w OA.