Ciekawe programy militarne w telewizji
Moderator: Inkwizytor
Ciekawe programy militarne w telewizji
Program ogólnie o karabinie maszynowym (także pm, działkach napędowych itp.) na National Geographic - dość ciekawe, można obejrzeć.
(nie ma ani daty, ani godziny, post jest bezwartosciowy. Klamacz)
(nie ma ani daty, ani godziny, post jest bezwartosciowy. Klamacz)
-
- ID Steam:
- Numer GG: 5997674
- ID gracza: 0
Re: Telewizornia
SubKavon pisze: Program ogólnie o karabinie maszynowym (także pm, działkach napędowych itp.) na National Geographic - dość ciekawe, można obejrzeć.
Jesli mi zafundujesz kablowke , chetnie bede ogladac .
Dzieki matce mam jedynie , polsat i tv 4 !
Użytkownik zbanowany do dnia 14.12.2007

Hmm, a może pakiet cyfrowy z dołączoną Armą w zestawie? 

Bez obrazy - mam wrażenie, że Desperat to gość z wielkimi perspektywami i możliwościami.
Z tego co pisze, nie ma Army, klawiatury, myszy, kablówki - ale wszystko to MOŻE mieć w przyszłości
Gratuluję Desperat, może być dużo lepiej!
Z tego co pisze, nie ma Army, klawiatury, myszy, kablówki - ale wszystko to MOŻE mieć w przyszłości

Gratuluję Desperat, może być dużo lepiej!

- klamacz
- ID Steam:
- Numer GG: 2019934
- ID gracza: 2320644
- Kontakt:
1. tytul posta nie mowi nic o jego zawartosci
2. tresc posta jest lakoniczna i malo precyzyjna
3. dyskusja w tym temacie tez marna.
Taka moja wstepna opinia. Jak cos sie zmieni to nie zamkne.
2. tresc posta jest lakoniczna i malo precyzyjna
3. dyskusja w tym temacie tez marna.
Taka moja wstepna opinia. Jak cos sie zmieni to nie zamkne.

Ok - jak znajdę w programie TV jakiś ciekawy program o tematyce militarnej (polityka, uzbrojenie, operacje militarne, jednostki itp.) to będę informował.
Re: Ciekawe programy militarne w telewizji
National Geographic - Tuż przed tragedią - Masakra na olimpiadzie. Program o wydarzeniach z Monachium, gdzie terroryści wzięli jako zakładników izraelskich sportowców. Omówiono przyczyny klęski operacji odbijania zakładników - nowe spojrzenie na całą sprawę.
(Ktorego slowa nie rozumiesz w stwierdzeniu: "nie ma ani daty, ani godziny, post jest bezwartosciowy". Swoja opinie powtarzam drugi i ostatni raz. Klamacz)
(Ktorego slowa nie rozumiesz w stwierdzeniu: "nie ma ani daty, ani godziny, post jest bezwartosciowy". Swoja opinie powtarzam drugi i ostatni raz. Klamacz)
- Volt
- ID Steam:
- Numer GG: 4218986
- ID gracza: 0
Dzisiaj o 21:00 na NG będzie dokument "Czołg"
Na stronie National Geographic pisze: Czołg to marzenie każdego generała: duża siła rażenia i mobilność. Znawcy historii militarnej i weterani wojenni prezentują najważniejsze punkty w dziejach rozwoju czołgu.
Ano dlatego nie podaję daty ani godziny, że posta pisałem po obejrzeniu programu - lepiej obejrzeć, zanim się komuś poleci, nie? A programy na NG i innych kanałach, np. Planete, Explorer itp. powtarzane są cyklicznie, więc jak się ma program i wie co warto obejrzeć, to się znajdzie.
National Geographic - Anatomia sztuk walki. Np. 2 marca 2007, 22:00, 3 marca - 01:00.
Wiem, że teraz wszyscy przeżywają najnowszego patcha do Army
ale warto to obejrzeć. Są 2 części tego programu, zanalizowano techniki ręczne/nożne z różnych stylów pod względem skuteczności, potem to samo z różnymi rodzajami broni (łom, pałki, nunchaku, miecz samurajski itp.) Warto obejrzeć.
Wiem, że teraz wszyscy przeżywają najnowszego patcha do Army

- klamacz
- ID Steam:
- Numer GG: 2019934
- ID gracza: 2320644
- Kontakt:
jesli to ten, w ktorym badaja sily, predkosci uderzen nagrywajac dodatkowo wszystko kamerami o wysokiej predkosci (dzieki czemu maja doskonale slow motion filmy) - to faktycznie warto obejrzec