31st Normandy - Pierwsze wrażenia
Moderator: Inkwizytor
- UranowyMirek
- ID Steam:
- Numer GG: 13246141
- ID gracza: 0
31st Normandy - Pierwsze wrażenia
Witam!
Tutaj możemy podzielić się swoimi wrażeniami z testowania bety sławnego modu 31st Normandy mod.
Osobiście uważam, że jak na wersję beta jest w miarę dobry. Nowe jednostki, a także parę starych. Muszę przyznać że warto było jeszcze czekać, mam nadzieję że za jakiś czas wyjdą jednak patche, gdyż przy niektórych jednostkach gra mi crashuje :/
A co wy o nim sądzicie ?
Tutaj możemy podzielić się swoimi wrażeniami z testowania bety sławnego modu 31st Normandy mod.
Osobiście uważam, że jak na wersję beta jest w miarę dobry. Nowe jednostki, a także parę starych. Muszę przyznać że warto było jeszcze czekać, mam nadzieję że za jakiś czas wyjdą jednak patche, gdyż przy niektórych jednostkach gra mi crashuje :/
A co wy o nim sądzicie ?
– My zaś uczynimy rekonesans. Jeśli będzie bezpiecznie, zawołam głosem krogulca.
– Głosem krogulca? Przecie ty pojęcia nie masz o naśladowaniu ptasich głosów, Zoltan.
– I o to chodzi. Gdy usłyszysz dziwny, niepodobny do niczego głos, to będę ją.
To ja, Skurcz - z powodu problemów z poprzednim kontem, założyłem nowe.
– Głosem krogulca? Przecie ty pojęcia nie masz o naśladowaniu ptasich głosów, Zoltan.
– I o to chodzi. Gdy usłyszysz dziwny, niepodobny do niczego głos, to będę ją.
To ja, Skurcz - z powodu problemów z poprzednim kontem, założyłem nowe.
Re: 31st Normandy - Pierwsze wrażenia
Bieda z nędzą jak dla mnie. Fakt ze to beta i to wczesna ale nie zmienia to faktu że spodziewałem się czegoś lepszego. Mam nadzieję ze kolejne wydania będą poprawiać jakość i zawartość Modu.

Pomysł fajny ale czy te pojazdy nie są na poziomie z jakiegoś Medal of Honor: AA?
Jak pomogłem daj Pozytywa 
Dziękuje

Dziękuje

- SaS TrooP
- ID Steam:
- Kontakt:
Ja pobieram, ale jednak grafika na skrinach nieco odstaje. Zresztą przeciwnikiem będzie nikt inny jak Invasion 1944 - a to jest ciężki wróg 

To jak by co to zapodaj parę skrinów dobrej jakości. 

Dziękuje

Dziękuje

- SaS TrooP
- ID Steam:
- Kontakt:
Skrinów nie ma co zapodawać. Wiem, że to beta, ale twórcy wybitnie wysoko ustawili sobie poprzeczkę. Obawiam się, że mogą jej nie przeskoczyć...
Z autopsji po 1,5h gry.
Z autopsji po 1,5h gry.
Po skrinach widać ze modele są ohydne. Może uda im się je poprawić.
Dziękuje

Dziękuje

- SaS TrooP
- ID Steam:
- Kontakt:
Modele, oprócz niektórych są straszne, większość broni Vilasa, już przestarzałej teraz, nie poprawiona. Dziwne tracery, eg. wszystkie amerykańskie bronie mają tracer co nabój, a niemieckie w ogóle (nawet w tankach) 3 wyspy, z czego 1 nie ich autorstwa. Obie puste i bardzo dalekie od ukończenia. Będzie im ciężko.
Jako plus, to spory content (z samej piechoty USA jest 1st ID, 29th ID, 2nd Rangers, 82nd AB, 101st AB), dużo pojazdów (wyglądają jak malowane w Paincie, ale jakby je ukończyli...) i generalnie bardzo mały lag.
Mimo to czeka ich ogrom pracy. Poszli w ilość, a nie w jakość. Invasion '44 tradycyjnie zrobi odwrotnie. Zobaczymy, kto wygra
Jako plus, to spory content (z samej piechoty USA jest 1st ID, 29th ID, 2nd Rangers, 82nd AB, 101st AB), dużo pojazdów (wyglądają jak malowane w Paincie, ale jakby je ukończyli...) i generalnie bardzo mały lag.
Mimo to czeka ich ogrom pracy. Poszli w ilość, a nie w jakość. Invasion '44 tradycyjnie zrobi odwrotnie. Zobaczymy, kto wygra

Hmm mi się z tego addona podobają tylko te betonowe bunkry
Szkoda, że nie ma takich w oddzielnym addonie 

Porwali się z motyką na słońce
No nic może za rok to ukończą.

Dziękuje

Dziękuje