Tworzenie, lub edycja jednostek.
Moderator: Inkwizytor
Tworzenie, lub edycja jednostek.
Hej, mam pytanie dotyczące tworzenia jednostek. Jest jakiś program (łatwy w obsłudze) dzięki któremu można stworzyć, lub wyedytować już istniejącą jednostkę? Chodzi mi o takie rzeczy jak zmiana koloru munduru i wyposażenia.
Re: Tworzenie, lub edycja jednostek.
ściągnąć jakiś addon z nowymi jednostkami , otworzyć go programem PBO View poszukać tekstur ich umundurowania, skonwertować je programem texview , przerobić na corelu albo fotostodole, fotostajni... nie ... fotoszopie , skonwertować z powrotem, zastąpić w pliku pbo i tyle
innej drogi chyba nie ma
innej drogi chyba nie ma
Wielkie dzięki... programy już mam więc będę kombinował. Na razie nie mogę się połapać w ich obsłudze, ale myślę, że się uda. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam fanów.
Żeby nie zakładać nowego tematu napiszę to tu:
Powiedzmy, że chcę połączyć dany model (czyli skin) żołnierza z daną bronią. Chodzi mi oto, żeby na przykład wziąć jakiegoś amerykańskiego żołnierza, odebrać mu domyślną broń, którą jest np. M4 i wręczyć mu nowo ściągniętego z Armaholica Famasa, tworząc w ten sposób nową jednostkę.
Jeśli ktoś się na tym zna, to proszę o pomoc.
Powiedzmy, że chcę połączyć dany model (czyli skin) żołnierza z daną bronią. Chodzi mi oto, żeby na przykład wziąć jakiegoś amerykańskiego żołnierza, odebrać mu domyślną broń, którą jest np. M4 i wręczyć mu nowo ściągniętego z Armaholica Famasa, tworząc w ten sposób nową jednostkę.
Jeśli ktoś się na tym zna, to proszę o pomoc.