unieruchomienie samochodu 1 strzałem z kar. snajperskiego?
Moderator: Inkwizytor
- krzysiek kieć
- ID Steam:
- ID gracza: 301316
unieruchomienie samochodu 1 strzałem z kar. snajperskiego?
Witam. Ostatnio mam nowy fetysz- nazywa się KSWK. Dla niegrających "złą stroną" w grze, czyli ruskimi- to wielkokalibrowy karabin snajperski używany do zwalczania snajperów przeciwnika, oraz niszczenia sprzętu. Strzelając w samochód osobowy cywilny, celując tuż nad przednim lub tuż za tylnim nadkolem sprawimy, że samochód po chwili stanie w płomieniach, bądź wybuchnie.Pomijam, czy to realistyczne, czy nie, ale ktoś może się w to już bawił? gdzie np. trafiać hummera aby uzyskać taki efekt?
Terroryzm to choroba. Poznajcie doktora. Specnaz ostrzega! Branie zakładników szkodzi zdrowiu. спецназ МВД "Витязь" 

- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:
Re: unieruchomienie samochodu 1 strzałem z kar. snajperskiego?
w kierowcę 

Mów mi milordzie łapserdaku!
- krzysiek kieć
- ID Steam:
no co wy! nie miałem pojęcia, że zwykłym karabinem snajperskim da się zabić amerykańskiego żołnierza! ale co zrobić jak to będzie żołnierz marines? można gdzieś ściągnąć addon dodający naboje z ładunkiem nuklearnym do ksvk? może jak go kilka razy trafię, to na chwilę się zatrzyma?
edit: właśnie sprawdziłem- jak się strzeli do amerykańskiego kierowcy ze snajperki, to on zaczyna się śmiać i ze śmiechu nie może prowadzić! dzięki za pomoc!
edit: właśnie sprawdziłem- jak się strzeli do amerykańskiego kierowcy ze snajperki, to on zaczyna się śmiać i ze śmiechu nie może prowadzić! dzięki za pomoc!

Terroryzm to choroba. Poznajcie doktora. Specnaz ostrzega! Branie zakładników szkodzi zdrowiu. спецназ МВД "Витязь" 

Możesz strzelić w oponę, to może stanie w miejscu 

-
- ID Steam:
- ID gracza: 0
Amerykański odpowiednik KSVK to M107 "Barret"
- krzysiek kieć
- ID Steam:
Dziękujemy Tobie o Krynico Mądrości!