Witam.
Jako jeden z "współpracowników" Rogera57 chciałbym wszystkich poinformować o tym że trwają prace nad odsłoną Rogera przeznaczoną wyłącznie dla Armed Assault. Razem z Mefiem chcemy stworzyć centrum polskiej sceny multiplayer Armed Assault.
Chętnych do współpracy zapraszam:p
1210680 zabix@aster.pl lub pisać do Mefia
Roger57
Moderator: Inkwizytor
- Pit
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Re: Roger57
Przywrócenie Roger57 to bardzo dobry pomysł, a w szczególności tracker serwerów.
Rozmawiałem już o tym z twórcą serwisu, czyli Diabl0. Jak sam powiedział to czy coś się ruszy w tej kwestii zależy od tego czy mu się sama gra spodoba czy nie.
Rozmawiałem już o tym z twórcą serwisu, czyli Diabl0. Jak sam powiedział to czy coś się ruszy w tej kwestii zależy od tego czy mu się sama gra spodoba czy nie.

- Diabl0
- ID Steam:
- Numer GG: 2236900
- ID gracza: 0
Skoro zostałem wywołany to odpowiem. Losy tego czy coś napiszę dla Arma wyjaśnią się gdzieś tak w przyszłym tygodniu. W piątek jadę do szczecina i rozejrzę się za grą - jak kupię i pójdzie mi na notebooku to przez weekend powinno się okazać czy BI udało się zachować starą dobrą grywalność i klimat z OFP.
Duże obawy mam do sprzętu - stacjonarnego kompa oddałem bratu na stancję a sam pracuję na notebooku i nie wiem czy nie będę w kłopotach - dobra gra w którą nie ma na czym grać
Co do trackera - na stronie 8BZ już widziałem jakiś server status więc jakaś podstawa już by była. A mając procedury do pobierania danych z serwera reszta to już tylko zaprojektowanie bazy danych i wymyślenie zestawień/statystyk
Duże obawy mam do sprzętu - stacjonarnego kompa oddałem bratu na stancję a sam pracuję na notebooku i nie wiem czy nie będę w kłopotach - dobra gra w którą nie ma na czym grać

Co do trackera - na stronie 8BZ już widziałem jakiś server status więc jakaś podstawa już by była. A mając procedury do pobierania danych z serwera reszta to już tylko zaprojektowanie bazy danych i wymyślenie zestawień/statystyk

Póki co pracujemy nad tym z Mefiem.