Otóż przejąłem ta babke i miałem ją odeskortować dojechałem na miejsce zaatakowali mnie Czedacy odparłem ich ale nadal WOC nie przyjeżdża co jest?
Misja "Manhatan" jak coś
PS. To mój pierwszy post zapoznałem się z FAQ ale mimo to jak jest coś z nim źle to proszę mnie poprawić.
Mogli śmigłowiec zestrzelić po drodze i już nie przyleci. Miałem już tak. Swoją drogą to nawet nieźle przynajmniej nie jest wszystko chamsko oskryptowane. Rozwal ją i już, boszeee przecież nie jednego niewinnego już w grach ubiłeś %-) Zobaczysz co się będzie działo na Airporcie w Modern Warfare 2 hehe
W misji Manhattan odnajduje Antonine w Gvozdnie, rozmawiam z nie zgadza sie na pojscie ze mna i na tym koniec, nic sie nie dzieja, nie raportuje tego do bazy a ona nie wsiada so pojazdu. O co chodzi? Prosze o pomoc.
P.S mam patcha 1,05 zainstalowanego z pewnymi problemami.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 23 listopada 2011, 16:28 przez tasior2103, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli instalowałeś z "pewnymi problemami" to napewno, znając życie odrazu walneleś pach 1.5 zamiast pokolei zainstalować wszystkie czyli 1.4, a dopiero 1.5