Nie da się zabić Prizaka
Moderator: Inkwizytor
- polo
- ID Steam:
- Numer GG: 1257116
- ID gracza: 0
Nie da się zabić Prizaka
Kontaktuje się z agentem Napa, jade tam spotykam Prozala i zaczyna uciekać.Wyładowałem w niego cały magazynek, ale on jest poprostu nie śmiertelny.
Jednym z najlepszych sposobów zachowania pokoju jest ciągła gotowość do wojny.
- Uncle Blues
- ID Steam:
- Numer GG: 1562358
- ID gracza: 2841
Re: Nie da się zabić Prizaka
Wcześniej w innym temacie:
Uncle Blues pisze:Zainstaluj patch 1.03 + fix do kampanii. Linka do 1.03 poszukaj sam, wszedzie go pełno. Linka do fix'a zaraz ci znajdę, bo dziś już ściągałem.
EDIT:
ftp://downloads.bistudio.com/arma2.com/ ... Hotfix.exe
Fix naprawia błąd w jednym zadaniu w misji Badlands, dając nam jednocześnie dostęp do dwóch czy trzech alternatywnych zakończeń. Fix poprawia też inne błędy w kampanii - nie wiem dokładnie jakie.

- polo
- ID Steam:
- Numer GG: 1257116
- ID gracza: 0
Dzięki dzięki dzięki wielkie 

Ostatnio zmieniony 15 września 2009, 15:03 przez polo, łącznie zmieniany 1 raz.
Jednym z najlepszych sposobów zachowania pokoju jest ciągła gotowość do wojny.
Zainstalowałem tego fixa, ale nadal gościa nie mogę zabić. Czy trzeba od początku zacząć misję?
A do tego mam wątpliwości czy fix się poprawnie zainstalował, bo już wcześniej miałem patcha 1.03 i ten hotfix błyskawicznie się zainstalował i się zastanawiam czy dobrze...
A do tego mam wątpliwości czy fix się poprawnie zainstalował, bo już wcześniej miałem patcha 1.03 i ten hotfix błyskawicznie się zainstalował i się zastanawiam czy dobrze...
mam ten sam problem. niestety link nie działa. czy ktoś może podać innego linka, szukałem na sieci ale nie znalazłem. chyba jestem ostatnią sierotą i trzeba mnie za rączkę prowadzić... 

Macie może jeszcze jakiegoś fixa?
I czy może trzeba jeszcze raz rozegrać misję? Pytam się bo nie lubię przechodzić 2x lub więcej tej samej gry/misji, a tym bardziej bym się zdenerwował, gdybym zaczął misję od początku i nic by to nie dało...
I czy może trzeba jeszcze raz rozegrać misję? Pytam się bo nie lubię przechodzić 2x lub więcej tej samej gry/misji, a tym bardziej bym się zdenerwował, gdybym zaczął misję od początku i nic by to nie dało...
"dzienki?"
No nie da się go zatłuc
.
Ja też poleciałem z nim i waliłem ile się da
ale zajarzyłem, że nie o to chodzi.
Wróciłem na drogę gdzie spotkałem tego gostka (chyba poszedłem trochę w lewo drogą) i nagle pojawił się nowy cel misji
Ksiądz zwiał.
Misja bezproblemowo zakończona na 1.03
Pozdro

Ja też poleciałem z nim i waliłem ile się da

Wróciłem na drogę gdzie spotkałem tego gostka (chyba poszedłem trochę w lewo drogą) i nagle pojawił się nowy cel misji

Ksiądz zwiał.
Misja bezproblemowo zakończona na 1.03
Pozdro