Heroes Don't Cry - rekrutacja!

Arma2 oraz Arma2OA: Informacje o grze w sieci, adresy serwerów, klany, ligi oraz turnieje

Moderator: Inkwizytor

ODPOWIEDZ
Temeno
ID Steam:
ID gracza: 0

Heroes Don't Cry - rekrutacja!

Post autor: Temeno »

Witam.
Miło mi poinformować o powstaniu nowego klanu na polskiej scenie ArmA2. W związku z powstaniem klanu chciałem ogłosić rekrutację do jego szeregów.
Na początek może skromna garść informacji o klanie: Nazwa klanu to, jak pewnie wszyscy zauważyli HEROES DON'T CRY. Klan powstał kilka dni przed polską premierą ArmA2. W chwili obecnej jedynym członkiem klanu jestem ja, ale mam nadzieję, że sytuacja ta jak najszybciej się zmieni.

Jeżeli zatem jesteś osobą mającą conajmniej 16 lat i maksymalnie 70 :) (w niektórych przypadkach granica ta może zostać przesunięta), szukasz klanu, w którym znajdziesz miłą i sympatyczną atmosferę oraz żelazne zasady podczas walki, chcesz poszerzyć swoje umiejętności, poznać nowych ludzi, spędzić miło kilka godzin w tygodniu na grze, zawojować ligi i turnieje polskie i zagraniczne, to ten klan jest dla Ciebie.
Jako że klan jest bardzo młody, dlatego przyjmę też graczy zupełnie nowych, którzy dopiero będą przechodzić szkolenia i zdobywać doświadczenie. Ale klan nastawiony jets również na "starych wyjadaczy" i ich wymagania również (mam nadzieję i dołożę wszelkich starań, aby tak było) spełni.

Oto kilka "warunków" przystąpienia do klanu:
-> Wiek 16-70 lat
-> Oryginalna Gra ArmA2 (+ wymagane do gry patche)
-> Mikrofon + program TeamSpeak2
-> Kilka godzin czasu na grę w tygodniu
-> Chęć zdobycia nowych doświadczeń i umiejętności
-> Chęć współpracy w drużynie

Dodatkowa informacja, która mam nadzieję zachęci potencjalnych graczy jest taka, że pierwsi czterej gracze, którzy się zgłoszą, zwolnieni będą z obowiązku przechodzenia okresu próbnego.

Mój kontakt: (pod którym znajdziecie więcej informacji)
- GG: 7552912
- E-mail: temeno@interia.pl

Jeszcze raz serdecznie zapraszam!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Multiplayer”