"Jadę na Czarnoruś" - konkurs na ArmA2.pl!
Moderatorzy: eJay, OFman, Inkwizytor
"Jadę na Czarnoruś" - konkurs na ArmA2.pl!
ArmA II to kontynuacja znanej serii symulatorów pola walki od czeskiego studia Bohemia Interactive. Serwis ArmA2.pl wraz z polskim wydawcą, firmą Licomp Empik Multimedia przygotował dla Was konkurs z okazji premiery gry w naszym kraju. Na zwycięzców czeka 7 egzemplarzy ArmA II w polskiej wersji językowej.
Co trzeba zrobić, aby zdobyć własną kopię? Do dnia 7 sierpnia na adres konkurs@arma2.pl należy podesłać złożony z maksymalnie 5 obrazków komiks własnej roboty. Czy skorzystacie ze screenów z gry, czy też puścicie wodze fantazji i namalujecie wszystko w Paincie - nie ograniczamy was pod kątem kreatywności. Temat przewodni historii obrazkowej powinien brzmieć "Jadę na Czarnoruś". Rozstrzygnięcie konkursu nastąpi 10 sierpnia!
W mailu zgłoszeniowym powinny znaleźć się:
- maksymalnie jeden komiks w formie pliku graficznego jpeg, BMP lub PNG (zgłoszenia z większą liczbą będą anulowane)
- imię i nazwisko wraz z adresem do wysyłki
Zachęcamy do wzięcia udziału w konkursie. I ty możesz wygrać grę ArmA II!
Co trzeba zrobić, aby zdobyć własną kopię? Do dnia 7 sierpnia na adres konkurs@arma2.pl należy podesłać złożony z maksymalnie 5 obrazków komiks własnej roboty. Czy skorzystacie ze screenów z gry, czy też puścicie wodze fantazji i namalujecie wszystko w Paincie - nie ograniczamy was pod kątem kreatywności. Temat przewodni historii obrazkowej powinien brzmieć "Jadę na Czarnoruś". Rozstrzygnięcie konkursu nastąpi 10 sierpnia!
W mailu zgłoszeniowym powinny znaleźć się:
- maksymalnie jeden komiks w formie pliku graficznego jpeg, BMP lub PNG (zgłoszenia z większą liczbą będą anulowane)
- imię i nazwisko wraz z adresem do wysyłki
Zachęcamy do wzięcia udziału w konkursie. I ty możesz wygrać grę ArmA II!
Re: "Jadę na Czarnoruś" - konkurs na ArmA2.pl!
Ale na wojnę czy na wakacje? 

Na Czarnoruś
Bądźcie kreatywni. Nie chcemy faworyzować jednego image'u i stylu. 

Edytor dema raczej wielkiego pola do popisu nie daje.
Ale się zobaczy.
Edit
Jak się łączy 5 obrazków w formacie jpg do 1 większego jpg-ka w Gimpie?
Bo już mam dość szukania i kombinowania. Na necie są takie opisy tego że tylko wsiąść karabin i gości pozabijać.
Ale się zobaczy.
Edit
Jak się łączy 5 obrazków w formacie jpg do 1 większego jpg-ka w Gimpie?
Bo już mam dość szukania i kombinowania. Na necie są takie opisy tego że tylko wsiąść karabin i gości pozabijać.
Chciałbym tylko powiadomić, że liczba zgłoszeń do dnia dzisiejszego nie oszołamia i jak ktoś boi wziąć udział to niech się przełamie
Przecież to konkurs dla WAS. 

Stwórz wystarzająco duży nowy obrazek, lub obraz->wymiary płótna. A później zabawa z warstwami. Przy zapisie do jpg/png automatycznie spłaszczy.Dawidson pisze: Jak się łączy 5 obrazków w formacie jpg do 1 większego jpg-ka w Gimpie?
Jeżeli dla kogoś jest problemem połączyć kilka obrazków w jeden to niech podeśle je wszystkie z odpowiednią numeracją np. strip1.jpg, strip2.jpg itd.
postaram sie cos podeslac na poczatku tygodnia
SI VIS PACEM, PARA BELLUM
http://www.FIA.com.pl
"There is no hunting like the hunting of man, and those who have hunted armed men long enough and liked it, never care for anything else thereafter". -Ernst Hemingway
http://www.FIA.com.pl
"There is no hunting like the hunting of man, and those who have hunted armed men long enough and liked it, never care for anything else thereafter". -Ernst Hemingway
- Radeon
- ID Steam:
- Numer GG: 4014140
Ja już swoje wysłałem. Tylko mi nie mówcie, że jestem jedyny. 

- JonPL
- ID Steam:
- Numer GG: 6628146
- ID gracza: 0
- Kontakt:
No ja właśnie spytam ile was bierze udział bo nie wiem czy bazgrać? 

http://armacenter.pl/ - najdłużej istniejąca społeczność w historii polskiej sceny ArmA i OFP.
Dołącz do nas - weteranów - dajemy czadu już od czasów wczesnego Flashpointa.
Dołącz do nas - weteranów - dajemy czadu już od czasów wczesnego Flashpointa.