@Forrestal już się bałem, że się nie odezwiesz

Masz rację, dla zwykłego odwiedzającego po za nową oprawą graficzną może i nie wiele się zmieniło. Problem polega na tym, że już nie bardzo wiem, co jeszcze moglibyśmy dodać na stronie co przydałoby się Wam. Jeśli tylko masz jakieś propozycje to pisz. W dziale Narzędzia niebawem pojawią się nowe wersje generatora XML (wraz z hostowaniem pliku) oraz nowy imagehost dla osób chcących wrzucić swoje screeny w jakieś inne miejsce niż imageshack itp. Staramy się dawać użytkownikom nie tylko porcję newsów i artykułów ale także jakieś narzędzia ułatwiające życie. Szkoda, że tego nie widzisz
Natomiast tak jak już eJay pisał w newsie jest zupełnie nowy CMS z innym panelem administracyjnym. Dla przykładu pisząc newsa korzystamy z BBCode, pod formularzem znajduje się zintegrowany, Ajaxowy upload screenów, który automatycznie wykonuje miniaturki i wkleja gotowy kod do pola z treścią newsa. Same screeny może pobierać bezpośrednio z innych serwerów, wystarczy podać adres. Z WYSIWYG zrezygnowałem bo się nie sprawdza przy newsach z większą ilością obrazków. Do tego starałem się lepiej wykorzystać dobrodziejstwa mod_rewrite co widać po adresach newsów czy artykułów.
Obecnie mamy do dyspozycji dwa serwery: jeden pod stronę i mniejsze pliki, drugi wyłącznie pod większe/częściej pobierane pliki (trzymamy tam instalkę CWRa oraz patche do Army1). Z pewnością będziemy na nim hostować również demo A2 gdy tylko się pojawi.