Error dotyczący addonów
Moderator: Inkwizytor
Error dotyczący addonów
Witam. Na swoje pytanie nie znalazłem żadnej sensownej odpowiedzi więc zakładam ten temat. Mój problem tkwi podczas uruchamiania addonów. Przykładowo, po wgraniu modyfikacji i zrobieniu skrótu na pulpicie, w grze wyskakuje mi Error typu [ No entry 'bin\config.bin/CfgModels.default'. ] Co mam zrobić? Jaki jest powód tego problemu?
Re: Error dotyczący addonów
Być może ten mod potrzebuje dodatkowo jakiegoś addonu lub innej modyfikacji uzupełniającej go. A jeżeli błąd nie przeszkadza w rozgrywce to nie widzę problemu.
Mam nadzieje, że ktoś jeszcze odpisze na moje pytanie. Dodam tylko, że w serwisie z którego ściągałem addona pisało, że niepotrzebuje innych addonów.
Mam jeszcze jedno pytanie. Czy to normalne, że po zainstalowaniu snajperki, jej scopemode jest baaardzo mały, i praktycznie nic nie przybliża ?
Niech ktoś jeszcze odpisze!!!!! Proszęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!111!!!!!!!!!!!!!.......>>>.>...>>......!!!!!!!!!!!!!!111!!11!!

ufoman: Opanuj sie.
Mam jeszcze jedno pytanie. Czy to normalne, że po zainstalowaniu snajperki, jej scopemode jest baaardzo mały, i praktycznie nic nie przybliża ?
Niech ktoś jeszcze odpisze!!!!! Proszęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!111!!!!!!!!!!!!!.......>>>.>...>>......!!!!!!!!!!!!!!111!!11!!

ufoman: Opanuj sie.
Przybliżenie jest ustalane przez addon-makera w configu addonu. Widocznie tak addon-maker chciał, zeby wygladalo przyblizenie, ewentualnie mozesz sam to zmienic w samym konfigu 

Ok. Tylko mógłbyś mi kolego powiedzieć, jaki plik otworzyć(czy chodzi o ten .pbo?), jakim programem to zrobić, i jak przykładowo to by wyglądało.
No trzeba najpierw rozpakowac plik .pbo, jest taki programik cpbo musisz go poszukac, najlepiej na armedassault.info, zainstalowac, potem kliknac PPM na addon i wybrac tam rozpakuj pbo. Znalezc pliczek odpowiedzialny za konfig i znalezc w tym pliczku wpis odpowiedzialny za to przyblizenie. Ja sie niestety addonmakingiem nie zajmuje, wiec CI nie powiem dokładnie ktore to, ale moze na logike jakos bedzie mozna to wziasc
.

Ok. Gdy daje extract pbo, pokazuje mi się bardzo długa lista plików .paa .cpp.bak .bak.p3d i wiele innych. Znalazłem jakiś Aimpoint\Scopering.paa ale gdy go wyciągnę to mam plik .paa i co dalej? Jak otworze go Notatnikiem to mam "coś", ale nic z tego nie mogę odczytać bo to jest bardziej plikplik a nie config

Dobra, znalazłem inny plik o nazwie Config.cpp
otworzyłem go i zmieniłem co chciałem zmienić. teraz chciałbym wgrać ten plik spowrotem. Jak to zrobić? Proszę o pomoc.

- Maćko
- ID Steam:
- ID gracza: 1
- Kontakt:
PPM (prawy przycisk myszy) na rozpakowany folder tego addonu -> create pbo i robi się plik pbo, jak się zrobi to wrzucasz do folderu addons.
No i jeżeli bedziesz chciał zagrac przez siec z tym poprawionym addonem to nie zapomnij, że to jest już inny addon i osoby chcące zagrac musza go pobrac rowniez 

Również mam błąd z addonem...pobrałem Klurs Island wszystko chodzi w porządku a gdy tylko jestem bliżej zabudowań to gra mi się wyłącza i wyskakuję błąd cytuję:
Cannot create system memory surface 1555,768x768(size 1572864 B)
Error code 8876086c
Wie ktoś co może być powodem tego errora?
Cannot create system memory surface 1555,768x768(size 1572864 B)
Error code 8876086c
Wie ktoś co może być powodem tego errora?