Cześć, jestem tu nowy. Mam pytanie: Gdzie i co należy wpisać, by w edytorze postać NPC usiadła sobie normalnie na ziemi? Szukałem tu na forum, jeden temat podobny znalazłem ale to i tak nic nie dało. Mógłby ktoś mi to tak mniej więcej napisać, gdzie to należy wpisać i w czym? Próbowałem parę razy w wyzwalaczu i w punktach trasy, jednak bezowocnie.
Z góry dziękuję!
Jaka komenda jest od siadania?
Moderator: Inkwizytor
Jaka komenda jest od siadania?
Seria ArmA - Dla niektórych jest jak pudełko żołnierzyków. Kupując dostajesz gotową paczkę zabawek. Możesz bawić się sam, lub z kolegami. Wymyślasz własne scenariusze, a także załatwiasz coraz to nowe jednostki. Ogranicza cię tylko wyobraźnia i chęci :]
- SaS TrooP
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Re: Jaka komenda jest od siadania?
"AmovPercMstpSlowWrflDnon_AmovPsitMstpSlowWrflDnon"
Albo:
soldierOne action ["sitDown", soldierOne]
Albo:
soldierOne action ["sitDown", soldierOne]
Dzięki kolego. A mam jeszcze jedno małe pytanie: Czytałem poradnik do OFP, i tam dało się ustawić, że na początku misji NPC od razu siedzi. Można było by to podać? Z góry także dziękuję
Seria ArmA - Dla niektórych jest jak pudełko żołnierzyków. Kupując dostajesz gotową paczkę zabawek. Możesz bawić się sam, lub z kolegami. Wymyślasz własne scenariusze, a także załatwiasz coraz to nowe jednostki. Ogranicza cię tylko wyobraźnia i chęci :]
- SaS TrooP
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Nie. To największy błąd edytora, niestety.
Aha. Aczkolwiek i tak wielkie dzięki, mimo tego i tak jestem zadowolony.