Pomoc w Tworzeniu moda /
Moderator: Inkwizytor
-
- ID Steam:
- ID gracza: 1451156
Pomoc w Tworzeniu moda /
Witam chcielibyśmy Stworzyć Moda opierającego się na Sachrani Live tylko że w wersji PL np: Polish Live
Wyglądem by przypominało by sachrani live .
Oczekiwania:
1.Pomysł na nową mapę czy gra będzie odbywała sie na sachani czy tez na stworzonej przez nas fajny klimat by sprawiały kontury polski taka mapka ze np : na jednym końcu morze a na drugim tatry liczymy na oryginalność .
2.To chyba najprostsze zaopatrzenie się w addony z polskimi pojazdami, modelami postaci itp.
3.Co ma się dziać w tym wszystkim .
Wyglądem by przypominało by sachrani live .
Oczekiwania:
1.Pomysł na nową mapę czy gra będzie odbywała sie na sachani czy tez na stworzonej przez nas fajny klimat by sprawiały kontury polski taka mapka ze np : na jednym końcu morze a na drugim tatry liczymy na oryginalność .
2.To chyba najprostsze zaopatrzenie się w addony z polskimi pojazdami, modelami postaci itp.
3.Co ma się dziać w tym wszystkim .
- TwiX
- ID Steam:
- Numer GG: 5743203
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Re: Pomoc w Tworzeniu moda /
Pomysł pierwsza klasa, szacun whisper
Popieram no początek proponuje zrobić coś takiego jak np. Evolituon Red 4.12 lub Blue i taki motyw że jak kulke oberwiesz to krzyczysz "Medyk kur..."
dla rozkręcenia tego wszystkiego

-
- ID Steam:
licze na wszelką pomoc ;]
serwert ts i serwery gry to nie problem dla tego projektu tego to mamy w brud pozdro .

Witam
pomysł jest bardzo dobry, a co do mapy to ja proponowałbym stworzyć jakąś własną
żeby było np: 5-10 miast o ile się da, na pewno ze trzy lotniska, kilka małych wsi/miasteczek
i jakieś lasy, góry, jeziora,rzeki,plaże itd itp
pomysł jest bardzo dobry, a co do mapy to ja proponowałbym stworzyć jakąś własną
żeby było np: 5-10 miast o ile się da, na pewno ze trzy lotniska, kilka małych wsi/miasteczek
i jakieś lasy, góry, jeziora,rzeki,plaże itd itp
- Maćko
- ID Steam:
- ID gracza: 1
- Kontakt:
@whisper, a co ty oferujesz? Wiesz sam pomysł to za mało, trzeba od czegoś zacząć. Umiesz robić wyspy/addony ? Bo nikt nie przyjdzie nie odwali za Ciebie całej roboty żebyś Ty mógł sobie w to tylko zagrać. Pomysł jak najbardziej jest ok, ale trzeba coś mieć żeby przyciągnąć do siebie ludzi.
Znam wielu którzy mieli pomysły... niestety tylko pomysły
Znam wielu którzy mieli pomysły... niestety tylko pomysły

- TwiX
- ID Steam:
- Kontakt:
LOL. On za wszystkich też raczej wszystkiego nie zrobi, proste... I druga rzecz kto tu mówił o jednej osobie, to będzie dla wszystkichBo nikt nie przyjdzie nie odwali za Ciebie całej roboty żebyś Ty mógł sobie w to tylko zagrać.

Ja osobiście dam to od siebie że stworze storne internetową specjalnie poświęconej dla tego moda, oczywiście jeśli projekt ruszy. Wasze zdrowie

- Maćko
- ID Steam:
- ID gracza: 1
- Kontakt:
Źle to ująłem i źle zrozumiałeś to co napisałemTwiX pisze:
LOL. On za wszystkich też raczej wszystkiego nie zrobi, proste... I druga rzecz kto tu mówił o jednej osobie, to będzie dla wszystkich
Ja osobiście dam to od siebie że stworze storne internetową specjalnie poświęconej dla tego moda, oczywiście jeśli projekt ruszy. Wasze zdrowie

Mod to poważna sprawa, rok temu sam pracowałem nad jednym addonem, zrobiłem dużo, ale nagle zapał uciekł a to był przecież tylko jeden addon. Więc jeśli chcecie poświęcić swój czas na tworzenie moda to trzeba to jeszcze doprowadzić go do końca i wywiązać się z planów jakie sobie postawicie w przeciwnym wypadku szkoda nawet rozpoczynać nad czymś takim prace.
Nie życzę wam źle, wręcz przeciwnie bo pomysł jest naprawdę dobry... tylko tak jak mówiłem - oby to nie był sam pomysł

-
- ID Steam:
Co do tworzenia addonów to jestem zielony ale co do map to jagby ktoś mial program do tego to mam motywację i chęci na stworzenie mapy o konturach polskich z polskimi miastami mam wszystko na papierze teraz to zrealizować , co do addonów to nawet nie ma potrzeby tworzenia nowych moze później ale to nie będzie a z tak potrzebne jest pełno addonów z polskimi samochodami co jeżdżą na co dzień lub te co jeździły wiec mówią mamy wielkie plany zapału nam nie brak tylko liczymy o pokierowanie nas odpowiednio lub zapraszamy do uczestniczenia w tworzeniu
Kontakt
gg: 3030451
xfire: whisperpl
ts Publiczny (wystarczy spytać o wchispera adminów ;] ) 87.98.238.252:8767
TS klanowy (nieoficjialnie ts dla ludzi z projektu Polish live ;] ) Podam z czasem ;]
Kontakt
gg: 3030451
xfire: whisperpl
ts Publiczny (wystarczy spytać o wchispera adminów ;] ) 87.98.238.252:8767
TS klanowy (nieoficjialnie ts dla ludzi z projektu Polish live ;] ) Podam z czasem ;]
- TwiX
- ID Steam:
- Kontakt:
Trzeba jakoś ogarmąć z tego linku http://www.armaholic.com/list.php?c=arma_scriptsprogramy odpowiednie do tworzenia mapy, tylko który jest od którego. Ogarnia ktoś angielski?
- SaS TrooP
- ID Steam:
- Kontakt:
Jak nie znając angielskiego możesz obsługiwać programy w tym języku?
Visitor 3 do tworzenia wysp.
Visitor 3 do tworzenia wysp.
-
- ID Steam:
dzięki , dzięki spawdze i obadam ;]