VBS w PL?
Moderator: Inkwizytor
Re: VBS w PL?
Nie wiem jak to trzeba traktować. To chyba pseudo strona o VBS2 dla niby polskiej armii 

- Matte
- ID Steam:
- Numer GG: 3470353
- ID gracza: 2166020
domena sprac.pl należy do klanu Apache team [AT]. a ich członek, konkretnej MacGyver. Ostatnio jak z Nim gadałem miał tylko VBS1 Core. A teraz widzę, że i Dwójkę sobie kupił ; )
Jestem BIS fanboyem!

FAQ:
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o OFP:DR? DR nie żyje, a fani zapomnieli.
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o ArmA II? - Do 1.96 jescze trochę brakuję...
All of BIS's programming is done by Ondrej's hair
Blogaska prowadzę, i gadam do mikrofonu w podcaście na matteprl.net

FAQ:
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o OFP:DR? DR nie żyje, a fani zapomnieli.
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o ArmA II? - Do 1.96 jescze trochę brakuję...
All of BIS's programming is done by Ondrej's hair
Blogaska prowadzę, i gadam do mikrofonu w podcaście na matteprl.net
no to ten MacGyver musi sie jeszcze nauczyc po polsku pisac
SI VIS PACEM, PARA BELLUM
http://www.FIA.com.pl
"There is no hunting like the hunting of man, and those who have hunted armed men long enough and liked it, never care for anything else thereafter". -Ernst Hemingway
http://www.FIA.com.pl
"There is no hunting like the hunting of man, and those who have hunted armed men long enough and liked it, never care for anything else thereafter". -Ernst Hemingway
- specops
- ID Steam:
- Numer GG: 2266350
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Witam,
Tak kontrolnie tylko chciałbym podać do informacji że zostaliśmy oficjalnym przedstawicielem VBS2 na Polskę
- pytanie / prośby / skargi: www.specops.pl albo GG: 22 66 350
Pozdrawiam,
Maciek
Tak kontrolnie tylko chciałbym podać do informacji że zostaliśmy oficjalnym przedstawicielem VBS2 na Polskę

Pozdrawiam,
Maciek
Witam panie K.
Mam pytanie jaka jest cena vbs2 w Polsce
Mam pytanie jaka jest cena vbs2 w Polsce

All right, the are on our left, they're on our right, they're in front of us, they're behind us...they can't get away this time!"
A załatwicie nad moda polskiego do VBS2? 

Rainbow najpierw muszą mieć na czym i gdzie to uruchomić, wątpie by SZ RP III(IV
)
miały centrum przeznaczone do takich symulacji.Dopiero potem możemy myśleć czy warto kupić ten symulator i jakie bajery do niego dołożyć.

miały centrum przeznaczone do takich symulacji.Dopiero potem możemy myśleć czy warto kupić ten symulator i jakie bajery do niego dołożyć.

All right, the are on our left, they're on our right, they're in front of us, they're behind us...they can't get away this time!"
Nie zrozumiałeś mnie Stilgar, chodziło mi o BIA 

Jeżeli będzie popyt to może coś zrobią ale musieli by mieć na piśmie że SZ RP chcą taki produkt i wydadzą na niego tyle i tyle.
Specops z.o.o jest za małą firmą żeby pchać się w zlecanie BI Australia tworzenie pakietu do VBS2 pt:Polska armia.Chociaż któż wie przecie pan K zna parę osób w Australii
Specops z.o.o jest za małą firmą żeby pchać się w zlecanie BI Australia tworzenie pakietu do VBS2 pt:Polska armia.Chociaż któż wie przecie pan K zna parę osób w Australii

- specops
- ID Steam:
- Numer GG: 2266350
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Hej,
Nie przewidujemy sprzedaży systemu dla klientów detalicznych, cena jednej licencji to kilka tysięcy PLN.
Premiera Systemu na MSPO. Zapraszam.
Odnośnie polskiego Mod-a - to zbyt wcześnie żeby cokolwiek mówić konkretnego na ten temat. Napewno taka kompleksowa modyfikacja musi powstać dla polskich użytkowników. Co do rozmiaru firmy SPECOPS Sp. z o.o. to bym również nie spekulował - ale prawdopodobnie fakt że się skończyło tą samą szkołę oficerską RMC co szef BIA może tutaj trochę pomóc. ;-)
K.
Nie przewidujemy sprzedaży systemu dla klientów detalicznych, cena jednej licencji to kilka tysięcy PLN.
Premiera Systemu na MSPO. Zapraszam.
Odnośnie polskiego Mod-a - to zbyt wcześnie żeby cokolwiek mówić konkretnego na ten temat. Napewno taka kompleksowa modyfikacja musi powstać dla polskich użytkowników. Co do rozmiaru firmy SPECOPS Sp. z o.o. to bym również nie spekulował - ale prawdopodobnie fakt że się skończyło tą samą szkołę oficerską RMC co szef BIA może tutaj trochę pomóc. ;-)
K.