Problem z pierwszą misją
Moderator: Inkwizytor
Problem z pierwszą misją
Kupiłem dzisiaj gre z dodatkiem QG zainstalowałem itp uruchomiłem kampanie armed assault i misja nazywa sie "Transport"
dojeżdżam do momentu gdy pisze "wysadź" czy coś w tym stylu i tu zaczyna sie problem...nie mogę wysiąść z pojazdu, nie wiem czy to moja głupota jest winna czy po prostu jakiś Bug... Czekam na odpowiedź i jakieś sugestie.
Pozdrawiam.
dojeżdżam do momentu gdy pisze "wysadź" czy coś w tym stylu i tu zaczyna sie problem...nie mogę wysiąść z pojazdu, nie wiem czy to moja głupota jest winna czy po prostu jakiś Bug... Czekam na odpowiedź i jakieś sugestie.
Pozdrawiam.
- Rafael3D
- ID Steam:
- Numer GG: 11844
- ID gracza: 0
Re: Problem z pierwszą misją
co znaczy że nie możesz wysiąść? pojawia się boczne menu wyboru akcji czy nie? jeśli nie, użyj kółka myszy 

- Jerry
- ID Steam:
- ID gracza: 0
O ile dobrze pamiętam, to SI ma tam waypointa "Wyładuj transport", więc powinno Cię wywalić z pojazdu automatycznie po osiągnięciu tego punktu trasy.

No i tutaj tkwi cały problem, ani mnie samo nie wyrzuca z auta ani nie mam innej "opcji" kręcąc kółkiem oprócz "uzbrojenie" czy jakos tak...nie wiem gre mam spatchowaną do 1.08 i nie wiem co mam zrobic..zainstalowac ponownie??
Dalej nic jedynie mam opcje "uzbrojenie" czy jakos tak...nie wiem ale chyba muszę przeinstalować gre...
raczej tak, chyba ze SATURN sprzedaje piraty:)