To nie są mundury, druga rzecz nie mają być ładne a skuteczne. ACU jest ładny i tyle jego zalet.mant3z pisze:
Jedyne co mi się nie podoba to mundury strony rosyjskiej... jeżeli takie były naprawdę to powinni zastrzelić projektanta![]()
.
ACU i inne kamuflaze
Moderator: Inkwizytor
ACU i inne kamuflaze
Re: Cold War Rearmed!
Czy to,że Tobie się nie podoba z automatu dzieki Twojemu swoistemu ex cathedra czyni go brzydkim?Radeon pisze:ACU ładny?Buahahaa... Nie tylko brzydki, ale i o kant dupy można go rozbić.
- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:
...hmm, to już nie wolno mieć swojej opinii? Również twierdzę że ACU to najgorszy kamuflaż i nie nadaje się do niczego.
Mów mi milordzie łapserdaku!
Jeśli chodzi o ACU to posiadanie własnej opinii jest jak najbardziej wskazane, natomiast wysmiewanie się z opinii innych w zakresie wyłącznie gustu tj wartości niemożliwych do zmierzenia jest objawem zdziecinnienia.mant3z pisze:...hmm, to już nie wolno mieć swojej opinii? Również twierdzę że ACU to najgorszy kamuflaż i nie nadaje się do niczego.
W kwestii maskałatu KLMK to posiadać opinię oczywiście można, choć opinia o zastrzeleniu projektanta jest oczywiście błędna bo przydatność KLMK została potwierdzona w wielu konfliktach. Inna rzecz,że Bohemia dość luźno podchodzi do kwestii umundurowania, moim zdaniem zwykli żołnierze nie powinni nosić KLMK.
- Radeon
- ID Steam:
- Numer GG: 4014140
Wskaż mi proszę, gdzie ja się tu wyśmiewam z czyjejś opinii, hm? Uwierz mi, że gdybym chciał kogoś wyśmiać napisałbym to w zupełnie inny sposób, a to, że moja reakcja na słowo o kamuflażu ACU jest taka, a nie inna nie jest już moją winą. Jedyne osoby, które mogłem wyśmiać, byli chyba tylko i wyłącznie projektanci tego „czegoś”.Geno pisze: Jeśli chodzi o ACU to posiadanie własnej opinii jest jak najbardziej wskazane, natomiast wysmiewanie się z opinii innych w zakresie wyłącznie gustu tj wartości niemożliwych do zmierzenia jest objawem zdziecinnienia.

Niniejszym wskazuję "ACU ładny? Buahahaa... "Radeon pisze:Wskaż mi proszę, gdzie ja się tu wyśmiewam z czyjejś opinii, hm? Uwierz mi, że gdybym chciał kogoś wyśmiać napisałbym to w zupełnie inny sposób, a to, że moja reakcja na słowo o kamuflażu ACU jest taka, a nie inna nie jest już moją winą. Jedyne osoby, które mogłem wyśmiać, byli chyba tylko i wyłącznie projektanci tego „czegoś”.Geno pisze: Jeśli chodzi o ACU to posiadanie własnej opinii jest jak najbardziej wskazane, natomiast wysmiewanie się z opinii innych w zakresie wyłącznie gustu tj wartości niemożliwych do zmierzenia jest objawem zdziecinnienia.
Jeśli chodzi o projektantów to nie wyrażaj się w tej kwestii tak jednoznacznie - ACU ma też swoje zalety a projektanci mieli swoje powody aby tak projektować a nie inaczej. Niemniej jednak jestem zdania,że kamuflaż trzeba dostosowywać do indywidualnych warunków, uniwersalne nigdy wszędzie się nie sprawdzą. Dlatego, też ten z KLMK jest doskonałym kamuflażem w odpowiednich warunkach oczywiście.
-
- ID Steam:
- Numer GG: 9190911
- ID gracza: 596484
Re: ACU i inne kamuflarze
Moim zdaniem. najlepszy pustynny camo to DCU i moj ulubiony

- Radeon
- ID Steam:
- Numer GG: 4014140
Niniejszym oświadczam Ci, ze to nie było kierowane w Twoją stronę.Geno pisze: Niniejszym wskazuję "ACU ładny? Buahahaa... "

- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:
Re: ACU i inne kamuflarze
Radi mam po prostu taki z dupy sposób na wyrażanie własnego zdania, trzeba brać na niego poprawkę. Na wsi się chłop wychował, dopiero co brony odstawił 

Mów mi milordzie łapserdaku!