Witam,nie wiem,czy był już taki temat,może przeoczyłem.Nie mogłem się powstrzymać przed napisaniem tego.Otóż niedawno (jako zagorzały fan OFP) postanowiłem sobie kupić ArmA.Zanalazłem w sieci ArmA za 49.90 + koszty wysyłki,tańszego nie widziałem.Ale pomyślałem,że skoro cena gry już tak spadła to może w empiku w moim mieście też będzie coś koło tego.Zdecydowałem,że mogę dać w empiku góra 65zł bo gdybym zamówił pocztą to i tak jeszcze koszty przesyłki dochodzą,więc na jedno wychodzi.Wchodzę do empiku,z wypiekami na twarzy biorę ArmA z półki i...patrzę na cenę a tu 99,9zł

!!Toż to skandal,ta gra kosztowała tyle kiedy wyszła!Poza tym,w innych sklepach sieciowych było podobnie,np.85zł i w górę.Co o tym myślicie?Oczywiście w końcu zamówiłem tam gdzie znalazłem najtańszą i wczoraj do mnie dotarła przesyłka

.Ciekaw jestem,czy jest ktoś kto też niedawno zaopatrzył się w tę grę,a jak tak to ile płacił i gdzie.Wkurza mnie,że niektóre sklepy zdzierają w ten sposób,chcąc zbić wielkie kokosy na danym towarze.