Queen's Gambit

Wszystko co dotyczy grania w pojedynkę

Moderator: Inkwizytor

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
chewie
ID Steam:

Queen's Gambit

Post autor: chewie »

chlopaki ilu jest najemnikow? pieciu tak? no bo ja zorientowalem sie dopiero po odbiciu obozow koncentracyjnych ze mam dwoch tylko (snipera i sapera) a dwoch pozostalych to zwykla partyzantka... a jaka szkoda.
problem polega na tym ze tych dwoch pozostalych, czyli murzynai tego siwego stracilem podczas pierwszej akcji, zasadzki zanim ginie szef... a generalnie wolalbym przejsc cala gre wszystkimi najemnikami. nie ma opcji zeby wrocic do tego zeby miec caly sklad najemnikow? tzn moze jest jakis cheat? w sumie z drugiej strony przejde chetnie te kilka misji jeszcze raz jezeli tylko najemnicy przezyja pierwsza zasadzke.
swoja droga szkoda ze nie mozna przelaczac sie miedzy poszczegolnymi postaciami podczas gry...
SI VIS PACEM, PARA BELLUM
http://www.FIA.com.pl
"There is no hunting like the hunting of man, and those who have hunted armed men long enough and liked it, never care for anything else thereafter". -Ernst Hemingway
Awatar użytkownika
Matte
ID Steam:
Numer GG: 3470353
ID gracza: 2166020

Re: Queen's Gambit

Post autor: Matte »

Musisz sie cofnąć w kampani ponieważ informacje o najemnikach są w plikach w ArmA other Profiles, a jeśli ich nie ma jest to równoznaczne z ich śmiercią czyli są zastępowani partyzantką
Jestem BIS fanboyem! :ofp :weteran
FAQ:
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o OFP:DR? DR nie żyje, a fani zapomnieli.
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o ArmA II? - Do 1.96 jescze trochę brakuję...
All of BIS's programming is done by Ondrej's hair
Blogaska prowadzę, i gadam do mikrofonu w podcaście na matteprl.net
Awatar użytkownika
chewie
ID Steam:

tak wiec jak sie okazalo dwoch najemnikow pada juz w pierwszej misji. niestety po dwudziestu probach nadal nie moge jej przejsc tak aby nikt nie zginal.
swaoja droga czy probowaliscie juz cheat "lewy shift i minus"? bo tutaj jakos nie dziala, tzn wyskakuje napis activated SAVEGAME ale jak chce wczytac to wczytuje save ten 'orginalny'. help
"There is no hunting like the hunting of man, and those who have hunted armed men long enough and liked it, never care for anything else thereafter". -Ernst Hemingway
Awatar użytkownika
Dawidson
ID Steam:

Post autor: Dawidson »

A po kiego ci te kmioty do końca misji?
Akurat największym zakałą był ten siwy dziad aaa Larson mu było. Nigdy nie umiał wleźć jak człowiek do pickupa i zawsze jako pierwszy ginął, no zakała kompletna.
Nawet miałem chęci go zabić dla własnego spokoju psychicznego.

Ważniejsze to, to jak postąpisz na końcu, zdradzisz króla czy nie.
Obrazek
RIDER
Awatar użytkownika
mant3z
ID Steam:
ID gracza: 1111
Kontakt:

Post autor: mant3z »

Ja nie miałem problemów z utrzymaniem ich przy życiu, wszystko zależy od tego jak dowodzisz.
Odnośnie wsiadania do pojazdów to fakt, musiała być zachowana kolejność (nie pamiętam jaka), no i każdy musiał siedzieć na swoim miejscu. Wystarczyło zapamiętać jak oni wsiadają po pierwszej misji w której pojwia się hilux.
Mów mi milordzie łapserdaku!
Awatar użytkownika
chewie
ID Steam:

kurde ten dziad larson rzeczywiscie mnie wkurza... gluchy i slepy. bsz.
maniana. ale wole z nimi niz z tymi popieprzonymi czeczenskimi partyzantami... moj team to moj team. nie piszcie co bedzie dalej to tak jak wygadac koncowke filmu. tak czy inaczej : czy SAVEGAME dziala??? czy na opcji VETERAN jest wiecej wojska wroga czy mi sie pojeb...? :rant
ODPOWIEDZ

Wróć do „Singleplayer”