HSTV - Sugestie i propozycje
Moderator: Inkwizytor
- -=HuNTeR=-
- ID Steam:
- Numer GG: 7474995
- Kontakt:
HSTV - Sugestie i propozycje
Nie wiedziałem gdzie to napisać, ale:
Moim zdaniem w HSTV powinniście pokazać ... hmm albo jakiś dynamiczny coop (ostatnio ktoś zrobił, czyż nie?), albo berzerk, ale nie 5v5 tylko jakieś 13v13. Emocji na pewno by nie zabrakło i było by widowiskowe, a takie ECLe 5v5 są dećko nudne, bo...resy są bardzo daleko, nie tak jak w ofpowych eclach.
Moim zdaniem w HSTV powinniście pokazać ... hmm albo jakiś dynamiczny coop (ostatnio ktoś zrobił, czyż nie?), albo berzerk, ale nie 5v5 tylko jakieś 13v13. Emocji na pewno by nie zabrakło i było by widowiskowe, a takie ECLe 5v5 są dećko nudne, bo...resy są bardzo daleko, nie tak jak w ofpowych eclach.
- ufoman
- ID Steam:
- ID gracza: 40452
- Kontakt:
Re: Mecz ArmA z relacją na żywo w HSTV [13BDS vs 1stCav]
No nie wiem, czy znalazloby sie duzo entuzjastow gry cooperative. Za duzo by bylo czekania na akcje itp.
- -=HuNTeR=-
- ID Steam:
- Numer GG: 7474995
- Kontakt:
A w ECL 5v5 są często akcje?
Zgadzam się. Mimo wszystko transmisje esportu domagają się dynamiczności i akcji. Podczas wszystkich, ale to wszystkich meczów pokazywanych na HSTV wręcz wiało nudą. Nie mówiąc już o kompromitujących lagach...-=HuNTeR=- pisze:Nie wiedziałem gdzie to napisać, ale:
Zgadzam sie z Wami.
1.Mocny serwer to podstawa.
2.Dynamiczne mapy z duza iloscia sprzetu. (wspaniale nadaje sie Berzerg)
3.Duza liczba graczy. Mozna by pokusic sie nawet o to aby zagrac 2 klany vs 2 klany bo nie wiem czy duzo jest klanow w Polsce które zbiorą wiecej niz 10 osob.
Im wiecej luda tym wiecej fragow i akcji a przeciez o to chodzi w HSTV.
1.Mocny serwer to podstawa.
2.Dynamiczne mapy z duza iloscia sprzetu. (wspaniale nadaje sie Berzerg)
3.Duza liczba graczy. Mozna by pokusic sie nawet o to aby zagrac 2 klany vs 2 klany bo nie wiem czy duzo jest klanow w Polsce które zbiorą wiecej niz 10 osob.
Im wiecej luda tym wiecej fragow i akcji a przeciez o to chodzi w HSTV.

"To są gromy co przyjdą w nagłym grzmocie z setkami potężnych ziemi wstrząśnięć i tysiącem fal, i nie odpoczywają ani czasu nie znają." - A.S. LaVey
- hetzer
- ID Steam:
- Numer GG: 6892564
- ID gracza: 0
- Kontakt:
No to jest myśl - popieram!
Dużo ludu, dużo sprzętu, taki prawdziwy battlefield.
Dużo ludu, dużo sprzętu, taki prawdziwy battlefield.
Duzo sprzętu, dużo ludu i duże lagi.
Że sam siebie zacytuje :]Havker pisze: 1.Mocny serwer to podstawa.

"To są gromy co przyjdą w nagłym grzmocie z setkami potężnych ziemi wstrząśnięć i tysiącem fal, i nie odpoczywają ani czasu nie znają." - A.S. LaVey
Obecnie coś takiego jak mocny serwer w ArmA to abstrakcja
No, ale jest nadzieja...

No, ale jest nadzieja...
X2 100mbit, Jolt.co.ukeJay pisze:Obecnie coś takiego jak mocny serwer w ArmA to abstrakcja![]()
No, ale jest nadzieja...