CoopNight na serwerze 8B Feniks - (czwartki g.20:00)
Moderator: Inkwizytor
- Pit
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
CoopNight na serwerze 8B Feniks - (czwartki g.20:00)
Jeśli ktoś pamietaja dobre lata OFP i inicjatywę, która później zrodziła CFOG, to zapewne nasuwa mu się hasło coopnight.
Wszystkich chętnych, którzy mają ochotę pograć właśnie misje cooperative chciałbym zaprosić na serwer 8BZ Feniks w każdy czwartek od g.20:00.
W tym czasie serwer będzie udostepniony jedynie na rozgrywki Coop i CTI (żadne Evolution).
Od uczestników CoopNight wymaga się przestrzegania kilku podstawowych zasad:
- obecność na wspolnym TSie więcej... (kanał: serwer [8BZ] Feniks; podkanał: CoopNight)
- podczas rozgrywanej misji zawsze jest wyznaczony dowódca lub dowówdcy grup
- wszyscy gracze są zobowiązani do wykonywania rozkazów swojego dowódcy
Przynależność klanowa nie jest wymagana i nie ma znaczenia.
Liczymy na dobrą atmosferę gry, dlatego kultura osobista jest ważnym elementem.
Na razie serwer nie będzie zamykany, ale docelowo widzimy to tak, żeby zahasłowac go na czas CoopNight a hasło rozpowszechniać na zasadzie wzajemnej rekomendacji.
W zależności od upodobań uczestników jesteśmy otwarci na inne propozycje.
W tej chwili na serwerze znajduje się spory pack misji (więcej tu), które nie wymagają żadnych addonów.
Jeśli ktoś chciałby zaprezentowac swoją misje lub polecić inną, to nie ma sprawy.
Serwer ma wyłączony widok 3.osoby a w trybie "Weteran" nie ma "celownika".
Ekipa 8BZ
Wszystkich chętnych, którzy mają ochotę pograć właśnie misje cooperative chciałbym zaprosić na serwer 8BZ Feniks w każdy czwartek od g.20:00.
W tym czasie serwer będzie udostepniony jedynie na rozgrywki Coop i CTI (żadne Evolution).
Od uczestników CoopNight wymaga się przestrzegania kilku podstawowych zasad:
- obecność na wspolnym TSie więcej... (kanał: serwer [8BZ] Feniks; podkanał: CoopNight)
- podczas rozgrywanej misji zawsze jest wyznaczony dowódca lub dowówdcy grup
- wszyscy gracze są zobowiązani do wykonywania rozkazów swojego dowódcy
Przynależność klanowa nie jest wymagana i nie ma znaczenia.
Liczymy na dobrą atmosferę gry, dlatego kultura osobista jest ważnym elementem.
Na razie serwer nie będzie zamykany, ale docelowo widzimy to tak, żeby zahasłowac go na czas CoopNight a hasło rozpowszechniać na zasadzie wzajemnej rekomendacji.
W zależności od upodobań uczestników jesteśmy otwarci na inne propozycje.
W tej chwili na serwerze znajduje się spory pack misji (więcej tu), które nie wymagają żadnych addonów.
Jeśli ktoś chciałby zaprezentowac swoją misje lub polecić inną, to nie ma sprawy.
Serwer ma wyłączony widok 3.osoby a w trybie "Weteran" nie ma "celownika".
Ekipa 8BZ
- ufoman
- ID Steam:
- ID gracza: 40452
- Kontakt:
Re: CoopNight na serwerze 8B Feniks - (czwartki g.20:00)
Bardzo fajna inicjatywa. Niestety mnie osobiscie nie pasuja czwartki(wtorki zreszta tez), gdyz mam do pozna zajecia. Jesli wiecej osob zglosiloby chec grania w innym terminie i rzeczywiscie wtedy by sie to odbywalo, to mozna na mnie liczyc 
Pozdrawiam.

Pozdrawiam.
- Ice
- ID Steam:
- Numer GG: 1809885
- Kontakt:
Z tego co mi wiadomo jest jakaś tam stała ekipa kilku zapaleńców którzy od dłuższego już czasu w miare regularnie coopią w piątki wieczorami więc może by to jakoś połączyć
Natomiast co do CTI to jest już w końcu jakaś grywalna wersja pod Armę? Jeśli tak chętnie sam bym spróbował.

...just tell them I went crazy.
Ok, jestem jak najbardziej za 
Pasuje mi praktycznie każdy termin.

Pasuje mi praktycznie każdy termin.
2 coclock ENEMY moherowy beret, 200'
- shelton
- ID Steam: sheltonpol
- Numer GG: 1986662
- ID gracza: 1
- Kontakt:
W piątki ETCS gra coopy zawsze, zwykle minimum w cztery osoby. Dotychczas sami, próbowaliśmy łączyć siły z CFOGiem, ale jakoś nie wyszło. Podajcie tylko miejsce, a chętnie zajrzymy, żeby zasilić szeregi.
-
- ID Steam:
- Numer GG: 9190911
- ID gracza: 596484
Dlaczego nie wyszło? Nie pamietam takiej sytuacji. Bardzo serdecznie zapraszamy. Namiary dam na priv lub na cfog.pl

- shelton
- Kontakt:
Aaaa, chyba dlatego, że gadaliśmy głównie z Greyem, który był podówczas na etapie "przerwy"...
O czym zorientowaliśmy się dopiero, jak nie wyszło
Trochę i naszej w tym winy, bo w sumie bez specjalnego naciskania to było. Jeśli temat jest aktualny, to super, odezwę się na priv lub Waszym forum ponownie.
EDIT
Wiem, że znalezienie dobrych misji cooperative w necie łatwe nie jest, przez co zwykle na serwerach coopów po prostu brakuje. Robimy więc od czasu do czasu misje we własnym zakresie, żeby wciąż Evo nie męczyć.
Tutaj paczuszka kilku coopów, jeśli macie ochotę potestować, zapraszam. Ostatnio "Stalowe Ptaki" męczymy w szerszym zakresie, ewentualne sugestie w kwestii zmian i poprawek mile widziane.

EDIT
Wiem, że znalezienie dobrych misji cooperative w necie łatwe nie jest, przez co zwykle na serwerach coopów po prostu brakuje. Robimy więc od czasu do czasu misje we własnym zakresie, żeby wciąż Evo nie męczyć.
Tutaj paczuszka kilku coopów, jeśli macie ochotę potestować, zapraszam. Ostatnio "Stalowe Ptaki" męczymy w szerszym zakresie, ewentualne sugestie w kwestii zmian i poprawek mile widziane.
-
- ID Steam:
- Numer GG: 3854829
Ktos chetny?
na wyspach bergamutach podobno jest kot w butach :O :O
- shelton
- Kontakt:
eses, jakby co - dziś od 21:00 na TSie CFOGa. ETCS na pewno gra, Ufok się odgrażał, że będzie itd.
-
- ID Steam:
- Numer GG: 9190911
- ID gracza: 596484
Ja też bede