Pytania i dyskusja
Moderator: Inkwizytor
Re: Pytania i dyskusja
Na początek witam wszystkich jako że to mój pierwszy post.
Przez zagranie w Armę ponad 1,5 roku męczyłem project reality ale czas na zmiany więc zainstalowałem ją wraz z patchem 1.14.
Jednak mam kilka nurtujących mnie pytać.
1. Mam patcha 1.14 czy to normalne że w Armę gra tak mało osób ? (w Pr najczęściej servery na 64 osoby są pełne).
2. Jak ustawić swój nick ? Od zainstalowania pojawiam się imię na jakie mam zarejestrowanego windowsa a przy uruch. gry nie było żadnego okna do wpisania.
Z góy dzieki za odpowiedź.
Przez zagranie w Armę ponad 1,5 roku męczyłem project reality ale czas na zmiany więc zainstalowałem ją wraz z patchem 1.14.
Jednak mam kilka nurtujących mnie pytać.
1. Mam patcha 1.14 czy to normalne że w Armę gra tak mało osób ? (w Pr najczęściej servery na 64 osoby są pełne).
2. Jak ustawić swój nick ? Od zainstalowania pojawiam się imię na jakie mam zarejestrowanego windowsa a przy uruch. gry nie było żadnego okna do wpisania.
Z góy dzieki za odpowiedź.
- SaS TrooP
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
1. ArmA to małe społeczeństwo, ale że gra mało osób to bym nie powiedział.
2. W Głównym Menu masz działkę profil. Tam zmieniasz swoją twarz, głos i nazwę.
2. W Głównym Menu masz działkę profil. Tam zmieniasz swoją twarz, głos i nazwę.
Pograłem trochę na singlu i wiem już więcej ale czy to normalne że kiedy wchodz na serv (najwięcej graczy miał serv z 38 osobami tak btw. to normalne?) wybieram sobie kit itp. ludzie są rozbiegani robią co chcą i nie ma żadnej reakcji. Grałem na UK warfare i od razu po wejściu zostałem nie wiem czemu kapitanem jak tego uniknąć ?
Czy te lepsze serwery są poukrywane ?
Czy te lepsze serwery są poukrywane ?
A ilu się spodziewałeś 120? Raz jest dużo raz mniej zależy od dnia, godziny itp. itd.
To samo pytanie czego się spodziewałeś na publicznych serwerach? Można raz trafić na fajną ekipę a raz na młyn.
Te lepsze to niby jakie? Jak chcesz bardziej "pro" pograć to zapisz się do klanu.
Zresztą jak Ci nie pasi skład to zmień go.
To samo pytanie czego się spodziewałeś na publicznych serwerach? Można raz trafić na fajną ekipę a raz na młyn.
Te lepsze to niby jakie? Jak chcesz bardziej "pro" pograć to zapisz się do klanu.
Zresztą jak Ci nie pasi skład to zmień go.
- SaS TrooP
- ID Steam:
- Kontakt:
Sry, ale ta część mi umyka?wybieram sobie kit itp.
Z tym kitem to po prostu na początku wybieram medyka sapera czy sabotażyste.
Wybaczcie ale jak na tak wielkie mapki spodziewałem się jakiegoś większego dynamizmu, jeszcze dziś całą noc poszukam może znajdę jakąś fajną ekipę.
Wybaczcie ale jak na tak wielkie mapki spodziewałem się jakiegoś większego dynamizmu, jeszcze dziś całą noc poszukam może znajdę jakąś fajną ekipę.
- SaS TrooP
- ID Steam:
- Kontakt:
Dynamizm to nie ta gra - wojna (z opinii innych) nie jest tak fajna jak w Call of Duty. SPróbuj przejść coopa przeżywając go - to jest sukces!
Ale dalej nie wiem gdzie ty klasy wybierasz - w tej grze generalnie klas nie ma
Ale dalej nie wiem gdzie ty klasy wybierasz - w tej grze generalnie klas nie ma

Na początku mapki po tym jak już złapię hosta mam podział na drużyny i właśnie te funkcje, wybacz może źle to sformułowałem. Co do dynamizmu to nie jest tak że przeskakuję z CS-a do Army i chce headshotów poprostu jest nawet czasami poprostu nudno biegać 45 minut samemu po lesie. (porównuję z Project Reality w którego gram ponad półtora roku)
- Rafael3D
- ID Steam:
- Numer GG: 11844
Z tego co piszesz wynika, iż prawdpopodobnie grałeś w Evolution lub którąś jego mutację. Jako początkującemu w MP i pragnącemu więcej "dynamiki", proponuję zainteresowanie się na początek Domination
http://www.armedassault.com.pl/viewtopi ... =37&t=1653
Spodoba się - wtedy sięgniesz po coś ambitniejszego (i zarazem "nudnego")
http://www.armedassault.com.pl/viewtopi ... =37&t=1653
Spodoba się - wtedy sięgniesz po coś ambitniejszego (i zarazem "nudnego")

Evolution jest ambitne?
- Rafael3D
- ID Steam:
- Numer GG: 11844
ee no kompletnie nie to miałem na myśli. W wyrażeniu ambitniejsze chodziło o różne takie "niszówki" dla wtajemniczonych i wybranych. ;^)kondor pisze:Evolution jest ambitne?