A ile masz teraz? JAa mam Phenoma x4 na tej grafice.dużo zyskam na grafice pokroju R4890?
Moderator: Inkwizytor
A ile masz teraz? JAa mam Phenoma x4 na tej grafice.dużo zyskam na grafice pokroju R4890?
Przy bardzo dobrym chłodzeniu, bo przy takich upałach jak teraz panują to temperatura nieźle podskoczyla na podzespolach.Ryder666 pisze:Mam zamiar go właśnie kręcić, myślę, że 3,5 to spokojnie dam rade.
Mam taki sam procek jak ty. Przy dobrym chlodzeniu mialem go podkreconego na 3,8GHz i chodzil bardzo ladnie. Teraz przez 2 dni zdiolem chlodzenie bo czekalem na obudowe Cooler Mastera i przy 3,5GHz pocil sie na maxa.(resowal sie i wywalal blue screeny)Ryder666 pisze:Mam zamiar go właśnie kręcić, myślę, że 3,5 to spokojnie dam rade.
Tak bywa. Karty typu crossfire i sli przy nizszych rozdzielczosciach nie daja zupelnie przyrostu wydajnosci. Ta co masz to minimum dla 1680x1050.DRIVER pisze:Chcialbym zadac pytanie osobom ktore sie znaja na kartach graficznych. Mam 2 rdzeniowego ATI 4850x2 2GB DDR3. Chcialem przejsc na stary monitor 19 cali. Zobaczyc co da sie wydusic przy 1280x1024(na obecnym monitorze 23 cale rozdzialka 1280x1024 wyglada pixelowato na maxa). Ale z tego co czytalem na necie to karty 2-rdzeniowe sie dlawia na niskich rozdzialkach... to prawda?