Bitwy czwartkowe
Moderatorzy: VoY, Inkwizytor
Re: Bitwy czwartkowe
Elo,jak można to bazgrnijcie mój skromny nick do składu 

- TwiX
- ID Steam:
- Numer GG: 5743203
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Witam, i przepraszam że piszę akurat tutaj jeśli oczywiście to nie właściwe miejsce na posta.
Czy mogę prosić o transfer graczy?
K-PAX01 na stronę: Red Republic Army [RRA] squad - ID
Mirex na stronę: Red Republic Army [RRA] squad - ID
Przyczyna jest taka że gracz Mirex nie chciał by brać udziału w grze przeciwko swoim dwóm najlepszym kompanom w A2, kumpli którzy aktualnie są po przeciwnej stronie konfliktu. (Z mego punktu widzenia to lepiej takich ludzi nie rozdzielać)
No i prosił bym też o przeniesienie gracza: K-PAX01 również do RRA - ID bo tak się składa że znam tych panów i chciał bym z nimi wziąć udział w bitwie.
Ewentualnie jeśli nie dało by się przerzucić dwóch graczy to przynajmniej prosił bym przerzucić Mirex-a w jego i moim imieniu
Pozdrawiam i liczę na pozytywne rozpatrzenie ze strony administracji VB
Czy mogę prosić o transfer graczy?
K-PAX01 na stronę: Red Republic Army [RRA] squad - ID
Mirex na stronę: Red Republic Army [RRA] squad - ID
Przyczyna jest taka że gracz Mirex nie chciał by brać udziału w grze przeciwko swoim dwóm najlepszym kompanom w A2, kumpli którzy aktualnie są po przeciwnej stronie konfliktu. (Z mego punktu widzenia to lepiej takich ludzi nie rozdzielać)
No i prosił bym też o przeniesienie gracza: K-PAX01 również do RRA - ID bo tak się składa że znam tych panów i chciał bym z nimi wziąć udział w bitwie.
Ewentualnie jeśli nie dało by się przerzucić dwóch graczy to przynajmniej prosił bym przerzucić Mirex-a w jego i moim imieniu

Pozdrawiam i liczę na pozytywne rozpatrzenie ze strony administracji VB
- VoY
- ID Steam:
- Numer GG: 3308113
Niestety nie jest to możliwe w tej postaci.
Do RRA dołączą Toscani i Hubal. Staramy się zbalansować armie więc dodanie RRA 4 graczy raczej temu nie pomaga.
Alternatywa - Ty możesz przejść do UFA.
Do RRA dołączą Toscani i Hubal. Staramy się zbalansować armie więc dodanie RRA 4 graczy raczej temu nie pomaga.
Alternatywa - Ty możesz przejść do UFA.
Panowie przepraszam za wczoraj, szczególnie grupe pancerną generała Romanova. Z przyczyn nie zależnych odemnie brak neta i tyle sobie pograłem.. z 10 min, jak się okazało Tepsa grzebała od 22.30 gdzieś do rana nad światłowodami. Można wiedzieć jaki był wynik? 

- DonArkado
- ID Steam:
- Numer GG: 4373239
- Kontakt:
około 1500 do 750 dla amerykanów.
Me GoSu K?? U LaMe No GaMe !! U Don't Have Brain !!
Play With The Best !! Die Like The Rest !!
I Play With GoSu !! U Wanna Try ?? LaMe Don't Cry !!
Play With The Best !! Die Like The Rest !!
I Play With GoSu !! U Wanna Try ?? LaMe Don't Cry !!
Wtopa totalna nie pamiętam dokładnie ale coś 750:1500 

Virtual Battle #1 Veteran

Virtual Battle #1 Veteran

- TwiX
- ID Steam:
- Numer GG: 5743203
- Kontakt:
Nie wiem jak wam, ale dla mnie to się spodobało ^^ Fajnie że większość się stawiła na czas no i do następnego razu 

- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:
Nie łamcie się wynikiem, mieliśmy troszkę pecha wczoraj.
Resy heli szturmowych nam się wydłużyły, mieliśmy zderzenie Kamova i Transportowego, potem mój krasz bo cudowałem jakieś manewry, gdy zobaczyłem koło siebie AH64 tuż po minięciu granicy resa. No i frekwencja tankistów...
Resy heli szturmowych nam się wydłużyły, mieliśmy zderzenie Kamova i Transportowego, potem mój krasz bo cudowałem jakieś manewry, gdy zobaczyłem koło siebie AH64 tuż po minięciu granicy resa. No i frekwencja tankistów...
Mów mi milordzie łapserdaku!
- DRIVER
- ID Steam:
- Numer GG: 6869863
Z tego co wiem to jeszcze nie kampania. Tylko gra czysto treningowa... wiec pozostaje trenowac
Ale faktycznie wczoraj widzialem ciekawe manewry ze strony helikopterow RRA. Kto tam u was strzelal na autozawisie z Kamova do A1M2 ktory byl za kosciolem? Stojac na autozawisie sam domagal sie piguły w czerep 

- olo101
- ID Steam:
to bylem ja ale musze podkraslic ze nigdy nie uzywam autozawisu, to uwlacza mojej czci 

- CevLar
- ID Steam:
- Numer GG: 3813887
- ID gracza: 2447620
- Kontakt:
Witam
Potwierdzam że wczoraj my również po stronie amerykańskiej mieliśmy respawny bynajmniej mojej Corbry 15min a nie 10 jak to było zawsze (Chciaż tłumaczyłem to sobie tym że może źle popatrzyłem na zegarek po zestrzeleniu)
Potwierdzam że wczoraj my również po stronie amerykańskiej mieliśmy respawny bynajmniej mojej Corbry 15min a nie 10 jak to było zawsze (Chciaż tłumaczyłem to sobie tym że może źle popatrzyłem na zegarek po zestrzeleniu)