Pytania i dyskusja
Moderator: Inkwizytor
- Radeon
- ID Steam:
- Numer GG: 4014140
Re: Pytania i dyskusja
No właśnie, że nie mogą, bo trzecia nie ma z "kim" stworzyć trybu dwukanałowego, tak więc wszystkie 3 pracują w single channel. 

To co ze 3. nie ma pary? Co to przeszkadza dwom dzialac w tym trybie?
- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
ufoman pisze: 3 kosci moga pracowac w dualu?![]()
Zalezy od plyty glownej, jednak zdarzaja sie przypadki, ze nie ma problemu, ze 3 kosci pracuja w "dualu".
- Robi
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Forrestal pisze: Zależy od płyty głównej, jednak zdarzają się przypadki, że nie ma problemu, że 3 kości pracują w "dualu".
Panowie... ja rozumiem ortografię*, ale z interpunkcją to dalibyście spokój

*) nie bierzcie pod uwagę rzeczy typu: "e" zamiast "ę" lub klawiszy w stukniętych przypadkowo (bo są obok) - kilka razy się z tym spotkałem

ps.
to niebieskie to ja

ufoman: Nigdy nie czepiam sie literek w postaci: ą, ę itd. Wydaje mi sie, ze takie mini-edukowanie sie nikomu nie zaszkodzi, ba, moze komus pomoze?
Tak dla zasady: Zawsze po niewłaściwej stronie!
Na moim Gibabyte'ie bez problemu pracują. Czytałem że na wielu płytach mogą pracować. Zasada jest jednak taka, że 3 kość ma pojemność równą dwóm pozostałym. W POST'ie zgłaszają się jako Dualowe. Co do szczegółów polecam http://www.google.pl
Co do porównania wydajności między Sempronem, a batonem to największą przewagą Bartona jest duża możliwość OC. Natomiast bazowo są zbliżone. Oczywiście z przewagą na Bartona. Wydaje mi się, że Sempron 2800 ma podobną wydajność jak Barton 2600. Zatem porównanie wydaje mi się adekwatne. Nie znalazłem wiarygodnych benchmarków dla tych procesorów. Możecie sobie zainstalować Sandre 2007 i sprawdzić.
Co do porównania wydajności między Sempronem, a batonem to największą przewagą Bartona jest duża możliwość OC. Natomiast bazowo są zbliżone. Oczywiście z przewagą na Bartona. Wydaje mi się, że Sempron 2800 ma podobną wydajność jak Barton 2600. Zatem porównanie wydaje mi się adekwatne. Nie znalazłem wiarygodnych benchmarków dla tych procesorów. Możecie sobie zainstalować Sandre 2007 i sprawdzić.
- Ravrav
- ID Steam:
- Numer GG: 24064756
- ID gracza: 1123076
Mam taki oto problem - po zainstalowaniu gry zauważyłem, że w słuchawkach dźwięk jest odwrotnie odtwarzany tzn. gdy ktoś przebiega z mojej prawej strony, to ja go słyszę z lewej. W SoundMax'sie sprawdzałem na teście i to samo jest. Jak to naprawić?

- Radeon
- ID Steam:
- Numer GG: 4014140
To jest raczej norma. W ArmA dźwięk przestrzenny leży i kwiczy. Może zainstaluj najnowsze sterowniki OpenAl, ale to raczej nic nie da. 

- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
Jesli w panelu karty muzycznej masz to samo to uzyj czegos w rodzaju "reverse stereo".
- Ravrav
- ID Steam:
- Numer GG: 24064756
- ID gracza: 1123076
Szukałem czegoś takiego, ale niestety nie znalazłem. Czyli co, wszyscy tak macie - to jest bardzo denerwujące i przeszkadza w grze (słysze kogoś z prawej i tam się patrzę, a dostaje wtedy w plecy).
(nie koloruj tekstu, to nie choinka. Klamacz)
(nie koloruj tekstu, to nie choinka. Klamacz)