Problem z GF 8800GTS?
Moderator: Inkwizytor
- -=HuNTeR=-
- ID Steam:
- Numer GG: 7474995
- Kontakt:
Re: Problem z GF 8800GTS?
Ma zainstalowane z płytki, poradziłem mu, żeby ściągnął z nvidia.pl, zobaczymy jutro...
Możliwe, że jednak dysk...
Przynajmniej u mnie to tak wyglądało. Dysk nie nadążał z przesyłaniem danych, przez co gra po 30 min grania się sypała (klocki zamiast budynków itp.).
SATA nie są teraz takie drogie...
Przynajmniej u mnie to tak wyglądało. Dysk nie nadążał z przesyłaniem danych, przez co gra po 30 min grania się sypała (klocki zamiast budynków itp.).
SATA nie są teraz takie drogie...
2 coclock ENEMY moherowy beret, 200'
- -=HuNTeR=-
- ID Steam:
- Kontakt:
Ale tekstury i wszystko jest ok, tylko mapa się krzaczy
To jest to samo...
Każdy PC reaguje inaczej (żyje własnym życiem
)
Każdy PC reaguje inaczej (żyje własnym życiem

2 coclock ENEMY moherowy beret, 200'
- Radeon
- ID Steam:
- Numer GG: 4014140
Nooo w przypadku ArmA to TAK!
Możesz zapodać jakiegoś screena, Hunter? Wydaje mi się, że na BIF coś takiego też było, ale nie jestem pewien.
Możesz zapodać jakiegoś screena, Hunter? Wydaje mi się, że na BIF coś takiego też było, ale nie jestem pewien.

- -=HuNTeR=-
- ID Steam:
- Kontakt:
Win XP
- PolishFactor
- ID Steam:
- Kontakt:
Nowy Patch 1.14 i dupa... 8800GTS 512 MB (i cał seria 8800) to chyba nie do tej giery.
Piękne zwiechy po 1-2h z totalnym zamrożeniem kompa. info o "outofmemoryerror" to cudowne!
Ekranik wywala klika kolorowych ekranów z popierniczonymi elementami ekrany i tyle pieśni
w chwili kiedy mosz już jakiś sensowny rank do ciekawej gry. Wkurzające do tego stopnia ,że gier
pójdzie na półkę. Cudowne blokowanie pamięci dzięki nowemu patchowi jest cudownym osiągnięciem... Żadna inna giera nie odpali sie po
zwieszonej ARMIE. HArdboot (który jako jedyny pomaga) to nie jest mój ulubiony sposób pracy z kompem.
Czy ja dobrze zrozumiałem ,że trzeba wrócic do 1.05 ,aby mieć zwiechy jak kiedyś,ale rzadko i nie
tak nieprzyjemne?
Piękne zwiechy po 1-2h z totalnym zamrożeniem kompa. info o "outofmemoryerror" to cudowne!
Ekranik wywala klika kolorowych ekranów z popierniczonymi elementami ekrany i tyle pieśni
w chwili kiedy mosz już jakiś sensowny rank do ciekawej gry. Wkurzające do tego stopnia ,że gier
pójdzie na półkę. Cudowne blokowanie pamięci dzięki nowemu patchowi jest cudownym osiągnięciem... Żadna inna giera nie odpali sie po
zwieszonej ARMIE. HArdboot (który jako jedyny pomaga) to nie jest mój ulubiony sposób pracy z kompem.
Czy ja dobrze zrozumiałem ,że trzeba wrócic do 1.05 ,aby mieć zwiechy jak kiedyś,ale rzadko i nie
tak nieprzyjemne?
Na ten problem odpisałem ci już w temacie o Warfare 

- Pit
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Tylko bez generalizowania.PolishFactor pisze:Nowy Patch 1.14 i dupa... 8800GTS 512 MB (i cał seria 8800) to chyba nie do tej giery.
Jest wiele osob, w tym ja , ktore nie maja zadnych problemow z seria 8800.