OFP 2
Moderator: Inkwizytor
Re: OFP 2
Tryb COOP w OFP2 będzie ograniczony do 8 graczy, natomiast PvP do 32.
@Forrestal
W ostatniej zapowiedzi zmienili proponowaną datę premiery z I kwartału 2009 na po prostu 2009, co oznacza, że teraz już dokładnie nie wiadomo kiedy ma się ukazać.
@Forrestal
W ostatniej zapowiedzi zmienili proponowaną datę premiery z I kwartału 2009 na po prostu 2009, co oznacza, że teraz już dokładnie nie wiadomo kiedy ma się ukazać.
Ostatnio zmieniony 13 sierpnia 2021, 17:29 przez Rainbow, łącznie zmieniany 1 raz.
Jezeli to jest prawda, to nawet nie mysle o kupowaniu tego badziewia, bo tak ta gre trzeba nazwac jezeli rzeczywiscie tryb coop max 8 graczy i pvp 32 graczy max.
Jak mozna tak zwalic tak fajnie zapowiadajaca sie gre?
A może to tylko zart? Zeby mnie zdenerwować?
Jak mozna tak zwalic tak fajnie zapowiadajaca sie gre?
A może to tylko zart? Zeby mnie zdenerwować?

- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
Ranibow, to ze zmienili to zmienili ale jak dla mnie to albo amator robil te rendery albo cos jest na rzeczy ze sie pokazuje data 2008 jeszcze 
Kolejne info z Facebook'a OFP2:
*UPDATED* Facebook Page to be updated with exclusive never seen before game models when we reach 400 fans!
Także pany i panie proszę rejestrować się na facebook'u i dołączcie do znajomych OFP2.
http://www.facebook.com/pages/Operation ... 8764134796
*UPDATED* Facebook Page to be updated with exclusive never seen before game models when we reach 400 fans!
Także pany i panie proszę rejestrować się na facebook'u i dołączcie do znajomych OFP2.
http://www.facebook.com/pages/Operation ... 8764134796
Zacytuje pana jigglybean, Senior Community Manager z forum OFP2:
"Hi everyone.
Just to clear things up a little. No decision has been made regarding any limits on the multiplayer side of the game on any formats."
"Hi everyone.
Just to clear things up a little. No decision has been made regarding any limits on the multiplayer side of the game on any formats."
Ostatnio zmieniony 13 sierpnia 2021, 17:30 przez Rainbow, łącznie zmieniany 2 razy.