Wystarczy mieć Xboxa 360eJay pisze:Radeon, tyle marudzisz o tej grafice, a zapominasz o waznej kwestii - wymagania

Forrestal: Co Spanel gadał o wersjach na konsole? Definitywnie będzie tylko na X360 czy o PS3 też myślą?
Wystarczy mieć Xboxa 360eJay pisze:Radeon, tyle marudzisz o tej grafice, a zapominasz o waznej kwestii - wymagania
Hehe, szkoda, że nie będzie na PS3. No cóż, tak bywa. W jakim języku gadaliście ze Spanelem? Po Angielsku? Jeżeli tak, to jak on gada po angielsku?Forrestal pisze:Raczej tylko Xbox. Jak uslyszal haslo PS3 to pokrecil glowa przeczaco a mine mial nie tega
Tak, pytalismy... I nic sie nie dowiedzielismy :/ Prace trwaja, ale nie mozna podac konkretnej daty...FriX pisze:Właśnie mnie olśniło... My tak gadu-gadu™® Marki Spaniele itp a co z serwerami linuksowymi?
Nie wiem czy to odpowiedni temat ale jak jest taki "BUM" informacyjny to myślę że warto spytać...
IMO - porwali się z motyką na księżyc. Za dużo pomysłów, za duże ambicje, a na dobrą sprawę zbyt małe umiejętności, zbyt mało ludzi i zbyt małe zasoby. Woleli skupić się na VBS2 i zacząć myśleć nad VBS3. Więcej zyskają na tym, niż na tworzeniu tego calego "Game2", któremu i tak nie potrafili podołać...Czyżby nie poradzili sobie z GAME2?
Bardziej twoje gadanie podchodzi pod marudzenie.chewie pisze:bsz nie wiem co to za marudzenie jak w stylu Radeona. ja wlasnie sie ciesze ze cokolwiek sie dzieje bo co bym gral gdyby nie bis?