Mirage o... ?
Moderatorzy: eJay, OFman, Inkwizytor
- Volt
- ID Steam:
- Numer GG: 4218986
- ID gracza: 0
Re: Mirage o... ?
Czy uraziliśmy w jakiś sposób ciebie i/lub twoje uczucia naszą "nienawiścią", że postanowiłeś wylać swe smutki na publiku? A może masz jakieś osobiste problemy z komunistami?
Niestety nie mam praw administratorskich, aby w jakikolwiek sposob modyfikowac/usuwac cudze posty, ale i tak bym tego nie zrobil bo:
- PWAZPL przedstawia opinie ekipy AZPL i jakiekolwiek by one nie byly, to przedstawiaja faktyczny pogląd na sprawe (w tym przypadku jak dostalismy sie do AZPL)
- skoro tak do Ciebie "trafia" ten fragment to moze przedstawisz prawdziwą satyuacje (w ramach sprostowania?), a Mirage'a wybatorzymy we własnym gronie za kare
Jak widac po twoich postach, nie odniosles sie do slow Mirage'a tylko nazwales go raz odszczepiencem. I kto tu jest powazny?
- PWAZPL przedstawia opinie ekipy AZPL i jakiekolwiek by one nie byly, to przedstawiaja faktyczny pogląd na sprawe (w tym przypadku jak dostalismy sie do AZPL)
- skoro tak do Ciebie "trafia" ten fragment to moze przedstawisz prawdziwą satyuacje (w ramach sprostowania?), a Mirage'a wybatorzymy we własnym gronie za kare

Jak widac po twoich postach, nie odniosles sie do slow Mirage'a tylko nazwales go raz odszczepiencem. I kto tu jest powazny?
Jak w pierwszym poście, chciałbym się dowiedzieć co ma na myśli Mirage, cóż to za komunistyczna organizacja?
Ponoć się znacie, powineneś wiedzieć co to za organizacja, w której był przed wstapieniem do AZPL.
Rzecz w tym iż jest tu mowa o jakiejś komunistycznej organizacji. Tylko jakiej?
To przeciez masz w tekscie napisane wyraźnie. Dla Mirage'a organizacja, w ktorej był przed AZPL to komuna. Tak trudno wydedukować?
Trudno. Baaardzo trudno.
Hej , Mirage jaka to komuna Cię gnębiła? Jesteś nie tylko bezczelny ale i beznadziejnie głupi tak pisząc. Za komuny to najwyżej mogłeś przeżyć traumatyczne przeżycie bo zgubiłeś pampersa. Chociaż i tak wątpię , bo co najwyżej byleś wtedy kłębkiem genów latającym ojcu po narządach. Uwłaczasz każdemu który przeżył komunę będąc w niej naprawdę prześladowany. Czas chyba dorosnąć w końcu. I przestać pieprzyć bez sensu. Dziwię się że ludzi których szanuję , pomimo różnic nas dzielących tolerują takiego gówniarza. Nie mnie to oceniać , ja wiem jedno - z gówniarzami się nie dyskutuje, nie polemizuje. Co niniejszym zrobię. To jedyny wpis jaki zrobię w tej sprawie. Szkoda czasu i klawiatury na polemikę i próby dyskusji na tym poziomie. Przepraszam klamacz, ofman, ejay- nie chcę być prorokiem - ale jestem więcej niz pewny ze i Wy się przekonacie jakim beznadziejnym dupkiem jest Mirage, pozdrawiam ekipę - poza tym pacanem. Z całym niesmakiem - YacieK.

Myślę, że możemy na tym zakończyć Yaciek trafił w sedno.
Wtedy nie bylo pampersow tylko pieluchyYacieK pisze:Hej , Mirage jaka to komuna Cię gnębiła? Jesteś nie tylko bezczelny ale i beznadziejnie głupi tak pisząc. Za komuny to najwyżej mogłeś przeżyć traumatyczne przeżycie bo zgubiłeś pampersa.

Ja ze swej strony moge dodac, ze na beznadziejnego pacana Zabixa itp. matolkow, jest skuteczne lekarstwo w postaci blokady postow, co takze szczerze polecamYacieK pisze:Przepraszam klamacz, ofman, ejay- nie chcę być prorokiem - ale jestem więcej niz pewny ze i Wy się przekonacie jakim beznadziejnym dupkiem jest Mirage, pozdrawiam ekipę - poza tym pacanem. Z całym niesmakiem - YacieK.

Retired. Unavailable until further notice.