argumenty przeciw robieniu wysp bez narzędzi:
-BIS widzi, ze ludzie robią wyspy bez narzędzi, wiec priorytet wydania narzędzi na pewno sie zmniejszy
-przy hipotetycznej sytuacji, ze narzędzia wyjdą i ktos przy ich pomocy chcialby zrobic wyspe z ofp, to ten ktos moze porzucic projekt, bo: "wyspa juz jest"
-dla nieobeznanych w temacie autor moze zaczac byc kojarzony z produktami gorszej jakosci
oczywiscie nie neguje plusow; chcialem tylko pokazac, ze minusy tez są
Kolgujev :)
Moderator: Inkwizytor
Re: Kolgujev :)
1. Zwykłe "pitolenie". Samymi wyspami community nie zyje. Potrzebne sa tez pojazdy, a reskiny nikogo nie kręca. Addonmakerzy nie chca sie babrać ze zmianą configów.kondor pisze: -BIS widzi, ze ludzie robią wyspy bez narzędzi, wiec priorytet wydania narzędzi na pewno sie zmniejszy
-przy hipotetycznej sytuacji, ze narzędzia wyjdą i ktos przy ich pomocy chcialby zrobic wyspe z ofp, to ten ktos moze porzucic projekt, bo: "wyspa juz jest"
-dla nieobeznanych w temacie autor moze zaczac byc kojarzony z produktami gorszej jakosci
2. Taaa a nikt nie padnie na pomysl, aby wyspe ulepszyć, pozbawić kantów itd.
3. Jase. Dlatego taki Ofman ma status spamera

Ze wszystkimi osądami proponuję się wstrzymać. Nie wiemy co zrobi, a czego nie zrobi BIS.
trochę nas jednak jest którym się chceSamymi wyspami community nie zyje. Potrzebne sa tez pojazdy, a reskiny nikogo nie kręca. Addonmakerzy nie chca sie babrać ze zmianą configów.

A ja tam jestem za konwersją - to niezłe cwiczenie umiejętności, malkontentom napiszę tylko jedno. Nie chcesz , nie korzystaj

Czy ja napisalem, ze jestem przeciw?
Nie ale z tym "specjalnie" mniejszym priorytetem mocno przesadziles. BIS wie, ze tylko dzieki addonom community dalej bedzie zyc ArmĄ.kondor pisze:Czy ja napisalem, ze jestem przeciw?
po wywiadzie: http://www.computerandvideogames.com/ar ... ?id=164427 odnioslem wrazenie, ze Maruk byl wielce ucieszony tym, co robia ludzie bez pelnych narzędzi. stad moje przypuszczenia i czarne scenariusze