Kolgujev :)

Dodatki i modyfikacje Armed Assault - te bardziej, jak i te mniej oficjalne

Moderator: Inkwizytor

Awatar użytkownika
kondor
ID Steam: Przemek_kondor
Kontakt:

Re: Kolgujev :)

Post autor: kondor »

argumenty przeciw robieniu wysp bez narzędzi:
-BIS widzi, ze ludzie robią wyspy bez narzędzi, wiec priorytet wydania narzędzi na pewno sie zmniejszy
-przy hipotetycznej sytuacji, ze narzędzia wyjdą i ktos przy ich pomocy chcialby zrobic wyspe z ofp, to ten ktos moze porzucic projekt, bo: "wyspa juz jest"
-dla nieobeznanych w temacie autor moze zaczac byc kojarzony z produktami gorszej jakosci

oczywiscie nie neguje plusow; chcialem tylko pokazac, ze minusy tez są
eJay
ID Steam:

Post autor: eJay »

kondor pisze: -BIS widzi, ze ludzie robią wyspy bez narzędzi, wiec priorytet wydania narzędzi na pewno sie zmniejszy
-przy hipotetycznej sytuacji, ze narzędzia wyjdą i ktos przy ich pomocy chcialby zrobic wyspe z ofp, to ten ktos moze porzucic projekt, bo: "wyspa juz jest"
-dla nieobeznanych w temacie autor moze zaczac byc kojarzony z produktami gorszej jakosci
1. Zwykłe "pitolenie". Samymi wyspami community nie zyje. Potrzebne sa tez pojazdy, a reskiny nikogo nie kręca. Addonmakerzy nie chca sie babrać ze zmianą configów.

2. Taaa a nikt nie padnie na pomysl, aby wyspe ulepszyć, pozbawić kantów itd.

3. Jase. Dlatego taki Ofman ma status spamera :lol:

Ze wszystkimi osądami proponuję się wstrzymać. Nie wiemy co zrobi, a czego nie zrobi BIS.
Awatar użytkownika
Yac
ID Steam:
ID gracza: 0

Post autor: Yac »

Samymi wyspami community nie zyje. Potrzebne sa tez pojazdy, a reskiny nikogo nie kręca. Addonmakerzy nie chca sie babrać ze zmianą configów.
trochę nas jednak jest którym się chce :mrgreen: (pojazdy) a i dobry reskin nie jest zły ;)

A ja tam jestem za konwersją - to niezłe cwiczenie umiejętności, malkontentom napiszę tylko jedno. Nie chcesz , nie korzystaj :) Gdyby nikt nie grzebał przy reskinach,wyspach, modelach z OFP - ArmA dalej by tylko miała "podstawki".
Obrazek
Awatar użytkownika
kondor
Kontakt:

Czy ja napisalem, ze jestem przeciw?
eJay
ID Steam:

Post autor: eJay »

kondor pisze:Czy ja napisalem, ze jestem przeciw?
Nie ale z tym "specjalnie" mniejszym priorytetem mocno przesadziles. BIS wie, ze tylko dzieki addonom community dalej bedzie zyc ArmĄ.
Awatar użytkownika
kondor
Kontakt:

po wywiadzie: http://www.computerandvideogames.com/ar ... ?id=164427 odnioslem wrazenie, ze Maruk byl wielce ucieszony tym, co robia ludzie bez pelnych narzędzi. stad moje przypuszczenia i czarne scenariusze
ODPOWIEDZ

Wróć do „Addony - tworzenie oraz modyfikacja gry”