no właśnie - daruj sobie. Uderzyc w stół a nożyce się odezwą.? jakoś nie widac żebym pisał personanie do Ciebie... więc z łaski swojej, pomyśl zanim coś napiszesz...Daruj sobie takie komentarze.
VBS2 - newsy, ogólna dyskusja
Moderator: Inkwizytor
Re: VBS2 Trailer!
Rainbow napisał 

- Radeon
- ID Steam:
- Numer GG: 4014140
Darujcie sobie.
IMO jeżeli wkońcu VBS1 trafił do odbioru publicznego, fakt za dużą kase, ale... i za... mniejszą...
wiadomo o co chodzi. To i teraz tak będzie.
Może tego nie zrozumiałem. Ale w ArmA też są animacje captured. Noo... Może nie aż tak "realistyczne", bo to tylkko założenie rąk na kark. No nieważne.
====================
VBS2 $2,002 Buy Now
No cóż. Fajna cena. Nam pozostają jedynie te brzydsze sposoby.
====================
Jeszcze coś. Ale teraz, bardzo, mnie męczy pewna myśl. "Taaak... I wszysztko jasne. ArmA to tylko Beta lub Demo VBS2. BiS jak zwykle musiał mieć jakichś idiotów, którzy za darmo wyłapaliby bugi VBS'a." Takie jest moje odczucie. ArmA od poczatku miała być dla wojska. Ot wersja testowa VBS'a, właściwie Beta Demo. W Full wersji ArmA zobaczymy jednostki z VBS'a, czyli VBS to ArmA. Takie jest moje odczucie.
IMO jeżeli wkońcu VBS1 trafił do odbioru publicznego, fakt za dużą kase, ale... i za... mniejszą...
Realistic motion captured animations
Może tego nie zrozumiałem. Ale w ArmA też są animacje captured. Noo... Może nie aż tak "realistyczne", bo to tylkko założenie rąk na kark. No nieważne.
====================
VBS2 $2,002 Buy Now
No cóż. Fajna cena. Nam pozostają jedynie te brzydsze sposoby.
====================
Jeszcze coś. Ale teraz, bardzo, mnie męczy pewna myśl. "Taaak... I wszysztko jasne. ArmA to tylko Beta lub Demo VBS2. BiS jak zwykle musiał mieć jakichś idiotów, którzy za darmo wyłapaliby bugi VBS'a." Takie jest moje odczucie. ArmA od poczatku miała być dla wojska. Ot wersja testowa VBS'a, właściwie Beta Demo. W Full wersji ArmA zobaczymy jednostki z VBS'a, czyli VBS to ArmA. Takie jest moje odczucie.
All Armed Assault game add-ons

- -=HuNTeR=-
- ID Steam:
- Numer GG: 7474995
- Kontakt:
Widzę nic się nie zmieniło, wszyscy narzekacie tylko 
Radeon pisze:Realistic motion captured animations
Rany, czy ty znasz angielski?? Motion capture to technika przenoszenia ruchow animowanym postaciom za pomoca czujnikow umieszczonych na aktorze, ktory odgrywa scenki majace byc animacjami. To nie sa animacje schwytania jenca (capture). To zwykly slogan, bo motion capture bylo juz przy produkcji OFP.
Retired. Unavailable until further notice.
- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
FF dobrze prawi. Wiecej jak zwykle na wikipedi znajdziecie ;-)
Zeby nie bylo:
http://en.wikipedia.org/wiki/Motion_capture
Zeby nie bylo:
http://en.wikipedia.org/wiki/Motion_capture
- Matte
- ID Steam:
- Numer GG: 3470353
- ID gracza: 2166020
http://video.google.com/videoplay?docid ... 0569242420 Dla tych, którym nie chce się ściągać.
Jestem BIS fanboyem!

FAQ:
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o OFP:DR? DR nie żyje, a fani zapomnieli.
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o ArmA II? - Do 1.96 jescze trochę brakuję...
All of BIS's programming is done by Ondrej's hair
Blogaska prowadzę, i gadam do mikrofonu w podcaście na matteprl.net
FAQ:
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o OFP:DR? DR nie żyje, a fani zapomnieli.
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o ArmA II? - Do 1.96 jescze trochę brakuję...
All of BIS's programming is done by Ondrej's hair
Blogaska prowadzę, i gadam do mikrofonu w podcaście na matteprl.net
- Radeon
- ID Steam:
Firefly pisze:Radeon pisze:Realistic motion captured animations
Rany, czy ty znasz angielski?? Motion capture to technika przenoszenia ruchow animowanym postaciom za pomoca czujnikow umieszczonych na aktorze, ktory odgrywa scenki majace byc animacjami. To nie sa animacje schwytania jenca (capture). To zwykly slogan, bo motion capture bylo juz przy produkcji OFP.
Ano.

- -=HuNTeR=-
- ID Steam:
- Numer GG: 7474995
- Kontakt:
Gra chodzi płynnie nawet nad takim du...wielkim miastem?! Czemu ArmA ma skopane dźwięki, a VBS ładne? Lol, specjalnie nam to robią czy co? A tak po za tym to widzę jednostki UMPC, jak ma się projekt CWC to ARMA? Wrzucą z VBS, czy też zrobią coś SPECJALNIE gorszego? W VBS widzę jest pasek "ociężałości" broni i można sobie wyregulować, a w Armie? Zrobili (w demie 1.06) tak, że broń zachowuje się jak pod wodą
:|
- klamacz
- ID Steam:
- Numer GG: 2019934
- ID gracza: 2320644
- Kontakt:
-=HuNTeR=- pisze: Gra chodzi płynnie nawet nad takim du...wielkim miastem?! Czemu ArmA ma skopane dźwięki, a VBS ładne? Lol, specjalnie nam to robią czy co? A tak po za tym to widzę jednostki UMPC, jak ma się projekt CWC to ARMA? Wrzucą z VBS, czy też zrobią coś SPECJALNIE gorszego? W VBS widzę jest pasek "ociężałości" broni i można sobie wyregulować, a w Armie? Zrobili (w demie 1.06) tak, że broń zachowuje się jak pod wodą:|
to nie pasek ociezalosci broni, tylko tzw. floating point - w arma tez jest, sprawdz

- Radeon
- ID Steam:
-=HuNTeR=- pisze: Gra chodzi płynnie nawet nad takim du...wielkim miastem?! Czemu ArmA ma skopane dźwięki, a VBS ładne? Lol, specjalnie nam to robią czy co? A tak po za tym to widzę jednostki UMPC, jak ma się projekt CWC to ARMA? Wrzucą z VBS, czy też zrobią coś SPECJALNIE gorszego? W VBS widzę jest pasek "ociężałości" broni i można sobie wyregulować, a w Armie? Zrobili (w demie 1.06) tak, że broń zachowuje się jak pod wodą:|
Kolejny dwód, że ArmA jest Beta Demem, VBS'a.