Może ktoś coś polecić ? O ile znam się troszke na aparatach to na kamerach ni cholery a wiem że w tego typu sprawach jest mase niuansów i potrzeba dobrej analizy żeby wybrać coś porzadnego.
Kamerka cyfrowa
Moderator: Inkwizytor
Kamerka cyfrowa
Zna się ktoś na rzeczy? Chcę kupić kamere cyfrową do 2 tysiaków. Nie znam się na tym i nie wiem co wybrać. Sprzęt musi dobrze radzić sobie w słabym swietle, może nawet jakiś tryb nocny a'la Paris Hilton
myślę o zoomie optycznym około 20x. Zauwazyłem że kamerki z dużą matryca mają mniejszy zoom optyczny i vice versa. Musi byc dobry mikrofon a nawet mozliwość doczepienia mikrofonu zewętrznego. Ogólnie filmowanie: ulica, zbliżenia, noc.
Może ktoś coś polecić ? O ile znam się troszke na aparatach to na kamerach ni cholery a wiem że w tego typu sprawach jest mase niuansów i potrzeba dobrej analizy żeby wybrać coś porzadnego.