[Wyspy] Winter Sahrani 0.92 wydana !
Moderatorzy: eJay, OFman, Inkwizytor
[Wyspy] Winter Sahrani 0.92 wydana !
Sled88 - współtwórca V.I.R.U.S. - Armageddon Rising mod na forum BiSu poinformował o wydaniu swojego nowego addonu.
Link do newsa ArmA-Zone PL
Link do newsa ArmA-Zone PL
Re: [Wyspy] Winter Sahrani 0.92 wydana !
Mi tam wiele do newsa nie potrzeba. KLIK.topas pisze:zainspirowany powyzszym newsem i ostatnimi upalami zaczalem tworzyc oszronione i zasniezone pojazdy; zeby bylo czym te lodowa kraine przemierzac
![]()
na razie trening, bez jakichs specjalnych planow co do release'u. Ale kto wie, moze powstanie taki My-Sie-Zimy-Nie-Boimy-LWP-pack![]()
Pozdro, TOPAS
Pozdrawiam

o, jak milo
w zasadzie to nie jest czasochlonne, wiec rownolegle do moich obecnych projektow co jakis czas 'zamroze' kilka pojazdow 
dzieki

dzieki
Gdzie teraz rezydujecie z Vilasem po upadku strony i forum Armed Assault Center PL?? Mozna gdzies sledzic wasze postepy nad addonami (poza forum bis)?topas pisze:zainspirowany powyzszym newsem i ostatnimi upalami zaczalem tworzyc oszronione i zasniezone pojazdy; zeby bylo czym te lodowa kraine przemierzac
![]()
na razie trening, bez jakichs specjalnych planow co do release'u. Ale kto wie, moze powstanie taki My-Sie-Zimy-Nie-Boimy-LWP-pack![]()
Pozdro, TOPAS
Retired. Unavailable until further notice.
No na razie jedynie BiS, ja postaram sie odzywac tutaj 

Byłoby bardzo fajnie. Jak sam się dziś przekonałeś, każde informacja dotycząca Waszych nowych produkcji, leci na bierząco w świat (czyt. na stronę ArmA-Zone)topas pisze:No na razie jedynie BiS, ja postaram sie odzywac tutaj

Fajnie by bylo, gdybyscie zalozyli tutaj taki temat o waszych pracach nad addonami jak na tamtym forum.topas pisze:No na razie jedynie BiS, ja postaram sie odzywac tutaj
Retired. Unavailable until further notice.