OFman na naszym forum pokazał kilka nowych screenów z prac nad wyspą Drago Island.
Link do newsa ArmA-Zone PL
[Addony] Drago Island ciąg dalszy...
Moderatorzy: eJay, OFman, Inkwizytor
- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:
Re: [Addony] Drago Island ciąg dalszy...
Szczerze Ofman to nie wydawaj jej tak szybko, popracuje jeszcze nad szczegółami. Na jednym ze screenów widać że dom styka się z krawędzią ulicy... dziwne, brak płotów... zagród, pól, przystanków. Mam nadzieję że to uzupełnisz 
To musi być cacy miejscóweczka

To musi być cacy miejscóweczka

Mów mi milordzie łapserdaku!
Jak będą narzędzia to wszystko będzie cacy, aż zostaniesz zmuszony do kupna 2x8800GTX
Narazie jest dobrze, wyspa bedzie testowana i QA zapewni wysoką jakość

Narazie jest dobrze, wyspa bedzie testowana i QA zapewni wysoką jakość

Ostatnio zmieniony 22 maja 2007, 20:14 przez eJay, łącznie zmieniany 1 raz.
Chyba raczej R2900XTX i jakas przy domowa elektrownieeJay pisze:Jak będą narzędzia to wszystko będzie cacy, aż zostaniesz zmusony do kupna 2x8800GTX![]()

Retired. Unavailable until further notice.
Ostatnio widziałem ogłoszenie jakiejs firmy zajmującej się budową wiatrakow przy domach.
.
Może to czas zacząć już korzystać z naturalnych źródeł energii?
Sorki za OFTOP, a zeby nie było ze pisze nie na temat to powiem, ze wyspy OFmana są świetne i bardzo przemyślane (przykład: Drago 2). Dlatego śmiem twierdzić, ze jak tylko wyjda w/w narzedzia do ArmA to wyspa będzie sie cieszyla olbrzymia popularnoscia, wiec wypowiedzi, ze wyspa sie komus nie podoba, sa przynajmniej narazie nie na miejscu, bo wyspa jeszcze nie jest wydana oficjalnie.

Może to czas zacząć już korzystać z naturalnych źródeł energii?
Sorki za OFTOP, a zeby nie było ze pisze nie na temat to powiem, ze wyspy OFmana są świetne i bardzo przemyślane (przykład: Drago 2). Dlatego śmiem twierdzić, ze jak tylko wyjda w/w narzedzia do ArmA to wyspa będzie sie cieszyla olbrzymia popularnoscia, wiec wypowiedzi, ze wyspa sie komus nie podoba, sa przynajmniej narazie nie na miejscu, bo wyspa jeszcze nie jest wydana oficjalnie.

- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:
Nie ma się co spieszyć, jak wyjdą narzędzie to będzie dobry czas na dopracowanie szczegułów i wydanie wypaśnej wyspy.

Mów mi milordzie łapserdaku!