stawiam na antywira. zmien na cos innego darmowego(avast, nod32) i zobacz roznice. kav potrafi nieraz tak przyciac...
Polecam program Process Explorer, dokladnie powie Ci co i jakie uslugi tak blokuja Ci system.
http://download.sysinternals.com/Files/ ... plorer.zip
Zwiecha systemu po jakimś czasie
Moderator: Inkwizytor
-
- ID Steam:
- Numer GG: 3830261
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Re: Zwiecha systemu po jakimś czasie
Przeinstalowałem sterowniki do modemu i wszystko jest jak narazie ok.

-
- ID Steam:
- Numer GG: 5997674
- ID gracza: 0
wywal gg , bo ten sheis zwalnia kompa . zainstaluj tez ad-aware , to tez powinno pomoc .
Użytkownik zbanowany do dnia 14.12.2007

Mam problem podobnej natury, aczkolwiek jego źródło jest całkowicie inne. Mianowicie chodzi mi o WMP (jest to jedyny odtwarzacz muzyki jakiego używam), wszystko jest ok przez jakiś czas, czasem dłuższy, niekiedy krótszy. Słucham po prostu muzyki i przy zmianie kawałka na jakiś inny komp po prostu się zawiesza... dzieje się tak przy każdej wersji WMP (począwszy od wersji 5.0 aż do 11).
Do problemu w sumie się już przyzwyczaiłem, co nie zmienia faktu, że jest on dość irytujący...
Do problemu w sumie się już przyzwyczaiłem, co nie zmienia faktu, że jest on dość irytujący...

arma2 zasysa...
- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
Takie objawy swiadcza ze problem lezy w innym sofcie albo co gorsza moga to byc problemy natury sprzetowej (uwalony ram itd.)
- Radeon
- ID Steam:
- Numer GG: 4014140
Memtest i do dzieła. Ale ja stawiam raczej na "uwalony" hdd. U mnie też ciągle wyskakiwały BS z błędami. Teraz pracuje na starej 80tce i jest dobrze. Nowy jedzie na gwarancje w najbliższym czasie.