Po co addony ?

Dodatki i modyfikacje Armed Assault - te bardziej, jak i te mniej oficjalne

Moderator: Inkwizytor

Awatar użytkownika
Robi
ID Steam:
ID gracza: 0
Kontakt:

Re: Po co addony ?

Post autor: Robi »

YacieK pisze: Dodałbym tylko jeszcze że w wypadku gdy misja jest zaznaczona jako - tylko do odczytu będzie niewidoczna i niepodlegająca edycji. Trzeba wtedy odznaczyc i..gotowe.

Yaciek... qrde... to prawie jak tutorial! :mrgreen:
Tak dla zasady: Zawsze po niewłaściwej stronie!
Awatar użytkownika
Yac
ID Steam:
ID gracza: 0

Post autor: Yac »

Prawie jak tutorial dla prawie usera :lol: - a swoją drogą - wielu ludków pyta o to właśnie - " czemu po rozpakowaniu misji lub kampanii nie widac ich w edytorze" ;)
Obrazek
Marqz
ID Steam:

Post autor: Marqz »

Firefly pisze: Sciagasz programik cpbo.exe. Rozpakowujesz nim dana misje czy kampanie np. misja.pbo. Potem rozpakowany katalog z misja kopiujesz do
C:\Documents and Settings\NICK\Moje dokumenty\ArmA Other Profiles\NICK\missions\

Nastepnie otwierasz edytor w Arma i et voila masz rozpakowana misje gotowa do edycji.

Nastepnym razem rusz czasem sam glowa o to jedno cie prosze. Ok?

Dzięki stary ale zanim mnie zjedziesz od luserów i leniwych durniów to zacznij czytać ze zrozumieniem. NAPISAŁEM w pierwszym poście że to co mi podajesz "na tacy" zrobiłem już na samym początku zanim napisałem tego posta. Misja po wrzuceniu do katalogu C:\...\missions JEST WIDOCZNA, CZYTASZ STARY, ROZUMIESZ....? ALE MISJI NIE EDYTUJE BO WYRZUCA KOMUNIKAT ŻE MISJA JEST Z CZYMŚ POŁĄCZONA. Problem jest opisany w PIERWSZYM POŚCIE W OSTATNIM ZDANIU.
Ludzie podziwiam was napisałem ten post żeby się dowiedzieć jak w końcu otworzyć rozpakowane misje a jedyne czego się dowiedziałem to że w tym kraju na maxa panuje WTÓRNY ANALFABETYZM. "NA TACY" to sie uczcie czytać.
Ostatnio zmieniony 17 maja 2007, 07:21 przez Marqz, łącznie zmieniany 1 raz.
Marqz
ID Steam:

Prośba do moderatora o usunięcie tego tematu. Pomocy i tak nie uzyskam a temat jest jedynie miejscem do ośmieszania i wyrażania dezaprobaty wobec założyciela tematu. Dziękuję. :rant
mario
ID Steam:

Post autor: mario »

Mówiłem ,że nie chodzi o odpowiedź ...do odpowiedzi służy google,nie forum :no
Marqz
ID Steam:

Masz racje mario powinienem dać spokój po twoim pierwszym tekście o jechaniu po grzbiecie. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
klamacz
ID Steam:
Numer GG: 2019934
ID gracza: 2320644
Kontakt:

Post autor: klamacz »

@Marqz: oto fragment twojego pierwszego posta
Już rozpakowywałem te misje i wrzucałem do odpowiedniego katalogu, ale jak otwierałem to miałem komunikat, że nie może otworzyć bo misja jest z czymś połączona i nie edytuje, za porady dzięki. Aha i jak da rade edytować kampanie to napiszcie.

na wiekszosc pytan otrzymales odpowiedz. Na problem "misji polaczonej z czyms" nie otrzymales odpowiedzi i sie jej nie spodziewaj, bo podales lakoniczne informacje i nikt tu nie jest mistrzem Yoda, zeby sie domyslac co ci tam na ekranie wyskoczylo.

Pomimo wszystko, wiekszosc odpowiadajacych probowala byc pomocna - jesli nie potrafisz tego uszanowac - to nie jest miejsce dla Ciebie.

Zamykam.

@Pit
Jestem podobnego zdania co Klamacz.
Kluczem do uzyskania pomocy/odpowiedzi jest dobrze sformułowane pytanie.
W tym wypadku zabrakło precyzji.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Addony - tworzenie oraz modyfikacja gry”