Pierwszy polski turniej Armed Assault
-
- ID Steam:
- Numer GG: 8888980
- Kontakt:
Re: Pierwszy polski turniej Armed Assault
Moim zdaniem jak na pierwszy raz było dobrze. Problemy techniczne były, ale na szczęście je wyeliminowano. Atmosfera była bardzo luźna, ale sama rozgrywka już nie bardzo - emocje piętrzyły się z każdą minutą.
Gratulacje dla zwycięzców i podziękowania dla organizatorów.
http://www.25dkp.f2z.avx.pl/zasoby/turniej_arma.jpg
Gratulacje dla zwycięzców i podziękowania dla organizatorów.
http://www.25dkp.f2z.avx.pl/zasoby/turniej_arma.jpg
- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
Relacja na armedassault.pl pojawi sie jutro w godzinach popoludnowych. Za to dla "narzekajacych" beda specjalne fotki jak to wygladalo w nocy i ze chlopaki w V-koszulkach sie postaral jednak ;-)
Osobiscie liczylem ze pojawi sie wiecej ludzi - chocby "z ulicy" ale jednak nie. Chociaz i tak milo bylo zobaczyc ekipe wydajaca "AAAAA" i "UUUUUU" pod telewizorami plazmowymi
A i odzywki graczy powiiny przejsc do histori
Jeszcze raz gratulacje dla wygranych i szkoda ze nie bylo "piwka" po turniej jednak 350km drogi to kawalek.
Relacja jutro na armedassault.pl
Osobiscie liczylem ze pojawi sie wiecej ludzi - chocby "z ulicy" ale jednak nie. Chociaz i tak milo bylo zobaczyc ekipe wydajaca "AAAAA" i "UUUUUU" pod telewizorami plazmowymi

Jeszcze raz gratulacje dla wygranych i szkoda ze nie bylo "piwka" po turniej jednak 350km drogi to kawalek.
Relacja jutro na armedassault.pl
Coz moge powiedziec GG 

- Mr Groch
- ID Steam:
- Numer GG: 129799
- ID gracza: 2001667
- Kontakt:
A przyznac mi sie tu, kto w finale stuknal "serwer" ukryty w krzakach i se zgarnal free banusa punktowego? 

Mr Groch pisze: A przyznac mi sie tu, kto w finale stuknal "serwer" ukryty w krzakach i se zgarnal free banusa punktowego?![]()
Forrest a ladnie to tak rejestrowac sie na 2 konta??
Retired. Unavailable until further notice.
Firefly pisze:Mr Groch pisze: A przyznac mi sie tu, kto w finale stuknal "serwer" ukryty w krzakach i se zgarnal free banusa punktowego?![]()
A ja na turnieju myślałem że ten obok Forresta to Groch

- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
smookie pisze:Firefly pisze:Mr Groch pisze: A przyznac mi sie tu, kto w finale stuknal "serwer" ukryty w krzakach i se zgarnal free banusa punktowego?![]()
A ja na turnieju myślałem że ten obok Forresta to Groch
I dobrze myslales ;-)
- Mr Groch
- ID Steam:
- Kontakt:
Ktoś musiał serwer pilnować podczas, gdy Forrest urządzał sobie pogaduszki i foty cykał 

smookie pisze: organizatorzy z valkirii mieli małe doświadczenie w Armie co w połączeniu z RÓŻNYMI konfiguracjami maszyn [dlaczego niektóre były lepsze, a niektóre gorsze - może odpowiedzieć tylko firma YAMO albo LEM, który pozwolił na taki absurd] tworzyło mieszankę wybuchową [nie ukrywam, że głównie ja byłem rozgoryczony, ale wydaje mi się, że wiele osób również postrzega(ło) to jako nieuczciwe [a raczej nie na miejscu jeśli mówimy o TURNIEJU i to DEATHMATCHowym).
Poważnie! były różne konfigi sprzętu? Jakoś nie chciało mi się wierzyć ale miałem takie wrażenie gdy spoglądałem na ekran kolegi siedzącego obok :/

- Mr Groch
- ID Steam:
- Kontakt:
Peyot pisze:smookie pisze: organizatorzy z valkirii mieli małe doświadczenie w Armie co w połączeniu z RÓŻNYMI konfiguracjami maszyn [dlaczego niektóre były lepsze, a niektóre gorsze - może odpowiedzieć tylko firma YAMO albo LEM, który pozwolił na taki absurd] tworzyło mieszankę wybuchową [nie ukrywam, że głównie ja byłem rozgoryczony, ale wydaje mi się, że wiele osób również postrzega(ło) to jako nieuczciwe [a raczej nie na miejscu jeśli mówimy o TURNIEJU i to DEATHMATCHowym).
Poważnie! były różne konfigi sprzętu? Jakoś nie chciało mi się wierzyć ale miałem takie wrażenie gdy spoglądałem na ekran kolegi siedzącego obok :/
Tak - 3 komputery (w tym serwer) mialy inna konfiguracje od pozostalych... Jednakze ustawienia graficzne
byly ustawiona raczej tak, by na wszystkich gra chodzila tak samo, gracze mogli sobie zreszta sami konfiguracje zmieniac
(przed kazda runda bylo 5 minut na przygotowanie sobie konfiguracji)...
Aha - warto tez wspomniec, ze zaden ze zwyciezcow nie korzystal z tych 2, szybszych kompow