Pierwszy polski turniej Armed Assault

Zablokowany
eJay
ID Steam:

Re: [Ogólne] Pierwszy polski turniej Armed Assault

Post autor: eJay »

Kurde, ktoś to zgrał ??
Firefly
ID Steam:
ID gracza: 0

Post autor: Firefly »

eJay pisze: Kurde, ktoś to zgrał ??

Dzis lub Jutro powinien byc dostepny tu:

http://www.itvp.pl/event/teleexpress/
Retired. Unavailable until further notice.
Awatar użytkownika
Gómą
ID Steam:
Numer GG: 3377011
ID gracza: 108292

Post autor: Gómą »

No i po turnieju :)
Co prawda miałem dopiero 9 miejsce, ale i tak jestem szczęśliwy, nagrody były fajne. Gratulacje dla "złotej trójki" ;) mam nadzieję że będzie więcej turniejów arma, ja mogę grać takie codziennie :P
Później wrzucę zdjęcia, pozdrawiam
Awatar użytkownika
armedassault
ID Steam: armagame
Kontakt:

Post autor: armedassault »

po przeniesieniu forum na nowe miejsce występuje problem z rozpoznawaniem przez skrypt JPG-ów.
Istnieje możliwość obejścia tego problemu poprzez dodawanie linków do zdjęć jako VIDEO
:ofp Obrazek
Peyot
ID Steam:

Post autor: Peyot »

Jak dla mnie przesadzili z ustawieniami grafy. Cholernie cieżko się gra mając 15-20 fps. :|
Ogólnie fajnie, że się coś takiego odbyło choć było dużo niedociągnięć ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Gómą
ID Steam:

Peyot pisze: Jak dla mnie przesadzili z ustawieniami grafy. Cholernie cieżko się gra mając 15-20 fps. :|
Ogólnie fajnie, że się coś takiego odbyło choć było dużo niedociągnięć ;)

No, wkurzał też brak kibla, bufetu jakiegoś i myszki kulkowe :P
oto fotki > http://rapidshare.com/files/27199325/turniej.rar.html

Pozdrawiam ;)

edit

http://i12.tinypic.com/3yhxenk.jpg
http://i18.tinypic.com/2nqfztk.jpg
http://i19.tinypic.com/3yci92q.jpg
Ostatnio zmieniony 21 kwietnia 2007, 20:11 przez Gómą, łącznie zmieniany 1 raz.
SNAKE83
ID Steam:

Post autor: SNAKE83 »

pozdrawiam fanow ArmA :)

do zobaczenia na kolejnym turnieju :D
Awatar użytkownika
=JACK=
ID Steam:
Numer GG: 5129433
Kontakt:

Post autor: =JACK= »

Z mojego punktu widzenia turniej okazał się tragiczny….
Chciałem błysnąć w towarzystwie, wziąłem z sobą fanga, nowo nabyte słuchawki Areo 5.1 i mx-518….i co…..d….Nie pozwolono zainstalować sterowników i używać swoich słuchawek, przez co po paru minutach walki z myszką i opcjami odrzuciłem Logitecha i zacząłem grać kulką…..za późno....o 3 fragi za póżno. Tragedia
Na szczęście 66 % operatorów z [1stCav] obecnych na Turnieju doszło do półfinału a 33% do finału. Statystycznie wielki sukces… :D

Organizacyjnie chaos. Forrestal bez Ciebie lemowcy chyba by tego nie ogarnęli?….
Gratuluję zwyciężcom :1th

Pozdrawiam wszystkich fanów ArmY, których miałem przyjemność poznać… i tych, co nie też.

[1stCav]=JACK=

PS. Gómą pozdrów rodziców. Ja na następny(?) Turniej biorę syna….a co? Zgarniemy całą pulę…..
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Gómą
ID Steam:

=JACK= pisze: PS. Gómą pozdrów rodziców. Ja na następny(?) Turniej biorę syna….a co? Zgarniemy całą pulę…..

Heh, ojciec właśnie mi mówił że rozmawiał z kimś, kto był w czapce, a ja nie skojarzyłem o kogo chodzi. Bierz syna, zawsze będzie więcej graczy :)
Miejmy nadzieję iż organizatorzy wezmą sobie do serca nasze uwagi i następny turniej będzie lepiej zorganizowany, a ja zakupię dobrą, przewodową mysz :P
smookie
ID Steam:

Post autor: smookie »

Mimo 7. miejsca w finale jestem zadowolony z dzisiejszego dnia. Pomimo awarii i nieprzewidzianych problemów oraz małymi problemami technicznymi turniej przebiegał w miłej i sportowej atmosferze. Walka była zacięta, a finałowe miejsca dzieliły tylko pojedyncze fragi. Były nerwy, stres a wreszcie chwile triumfu tych, którzy umieli sobie z nim poradzić (niestety ja nie potrafiłem :P). LEM i sponsorzy stanęli na wysokości zadania jeśli chodzi o nagrody (niestety, nie mogę powiedzieć tego samego o organizacji samego konkursu: organizatorzy z valkirii mieli małe doświadczenie w Armie co w połączeniu z RÓŻNYMI konfiguracjami maszyn [dlaczego niektóre były lepsze, a niektóre gorsze - może odpowiedzieć tylko firma YAMO albo LEM, który pozwolił na taki absurd] tworzyło mieszankę wybuchową [nie ukrywam, że głównie ja byłem rozgoryczony, ale wydaje mi się, że wiele osób również postrzega(ło) to jako nieuczciwe [a raczej nie na miejscu jeśli mówimy o TURNIEJU i to DEATHMATCHowym).

Wielkie gratulacje dla zwycięzców, szczególnie dla XTRa, który na swój sukces pracował przez ostatnie tygodnie.

Pozdrawiam wszystkich uczestników.

http://www.25dkp.f2z.avx.pl/zasoby/turniej_arma.jpg ;)
Ostatnio zmieniony 21 kwietnia 2007, 22:11 przez smookie, łącznie zmieniany 2 razy.
fws
ID Steam:
Numer GG: 904705
Kontakt:

Post autor: fws »

Fragment teleexpresu ze zdjeciami z turnieju znajdziecie pod ponizszym linkiem.
http://www.wrzuta.pl/film/tExnZCDejc/vi ... -1710_tvp1

Podejrzewam takze w najblizszym czasie headshot.pl / hstv.pl powinno wyemitowac swoj, bardziej konkretny, material nakrecony podczas turnieju.
=JACK= pisze: Chciałem błysnąć w towarzystwie, wziąłem z sobą fanga, nowo nabyte słuchawki Areo 5.1 i mx-518….i co…..d….Nie pozwolono zainstalować sterowników i używać swoich słuchawek, przez co po paru minutach walki z myszką i opcjami odrzuciłem Logitecha

Dlatego sam w domu gram na swoim Dualu bez sterownikow logitecha. Pomijajac fakt, ze ich nie lubie, to odpadaja ewentualne jazdy z instalacja na turniejach.

Inna sprawa odnosnie sluchawek to musze komus podziekowac, za rozlaczenie tych co byly przy kompach, przez co nie mialem na poczatku drugiej rundy dzwieku i stracilem czas. Wiecie jak sie odlacza cos aby podlaczyc wlasne czy w dowolnie innym celu, wypadalo by miec na uwadze, ze nie korzysta sie z komputera samemu i opuszczajac stanowisko przywrocic je do pierwotnego stanu.

ps. co dostaly osoby ktore odpadly w polfinale? bo slyszalem, ze dla mnie tez cos bylo, ale nie chcieli dac mojej kumplowi (ja juz w drodze do domu bylem wtedy) i ponoc rozdali publicznosci...
Oderint, dum metuant.
Zablokowany

Wróć do „ArmA Flash News”